213 667 elektriker

Från tid till annan måste vi alla anlita en elektriker, eller någon form av elektroservice. Sladdar ska dras, uttag ska jordas och så vidare. Men att hitta en bra elektriker är dock inte alltid det enklaste. Läs vidare för att få lite mer kött på benen när du ska hitta yrkespersoner inom elservice! Mer
AWJ ELTEKNIK – Ett modernt elföretag Vi har bred kompetens och utför arbete med hög kvalité allt inom kraft,... Läs mer
 • 073-577 93 02
 • Hägersten
EDT är en elfirma med fokus på nybyggnation och renovering av bostäder. Vi erbjuder smarta hem där all er teknik... Läs mer
 • 0522-40 01 10
 • Uddevalla
 • 076-212 22 97
 • Åkersberga
Vi är ett företag som gör det mesta inom el. Ett av våra vanligaste jobb är att dra om all el i hus och... Läs mer
 • 070-413 74 84
 • Upplands Väsby
Södermans El AB Elektriker hjälper dig med alla typer av elinstallationer. Såsom inbyggda spotar, dimrar,... Läs mer
 • 070-715 35 04
 • Märsta
HåkanEl! utför kvalitativa o miljömässigt hållbara eltjänster mot kunder i västra Göteborg med omnejd. Läs mer
 • 070-857 67 57
 • Västra Frölunda
Söker du efter ett kvalificerat företag som kan ge dig professionell hjälp med elinstallationer så har du kommit... Läs mer
 • 070-147 22 98
 • Johanneshov
Tillverkar elprodukter till ditt hem. Flera olika serier med olika modeller, utföranden, färger och former... Läs mer
 • 077-195 30 30
 • Solna
 • 076-337 63 31
 • Sweden
Eltjänster som Elfirman utför: Elinstallation Ombyggnader och Renoveringar Nyproduktion Service & Underhåll... Läs mer
 • 073-923 19 67
 • Edsbro
Utvalda omdömen om Elektriker
AWJ Elteknik AB
Elektriker
"Rekommenderar Awj Elteknik varmt. Vi är totalentreprenör och använder alltid dem på våra projekt. Tryggheten, tydligheten och kompetensen är ett faktum. Tjusningen med deras hantverk är att dem dagligen skapar trivsamma miljöer. Därför vill jag rekomendera AWJ Elteknik eftersom dem strävar efter samma kvalité som vi själva står för. Vi hyrs även in som underentreprenör hos dem och fungerar alltid väldigt bra. Tydlig planering och projekten flyter på utan avbrott."
- Engman & Sättermon Byggentreprenad AB
EDT Service AB
Elektriker
"Vi är en av deras leverantörer och vi kan varmt rekommendera EDT Service AB! Massor av kunskap på "ett och samma ställe", och med en väldigt proffsig och hög ambitionsnivå. Ett rikt bra "team" som är mycket lätta att samarbeta med."
- Canseda AB
Auxel AB
Elektriker
"Har anlitat Auxel vid flera tillfällen och min erfarenhet av dem är mycket god. Det är lätt att komma i kontakt med dem och de kommer på överenskommen tid. Auxel har haft bra idéer kring hur man kan lösa olika problem på ett sätt som både är praktiskt och snyggt! Jag vill därför ge mina starkaste rekommendationer."
- ulrika_borghov
Edwards Elektriska
Elektriker
"Har gjort tillbyggnad med kök, badrum och två sovrum. Samtlig ny el och även lite gammal byttes ut. Edwards med Henrik i spetsen har gjort ett fantastiskt bra jobb, effektivt, snyggt, proffsigt och flexibelt. Kan varmt rekommendera dem oavsett om det är ett stort eller litet jobb. Gäller det el, ringer jag Edwards! / Janne Huddinge"
- dagquist
Södermans El AB
Elektriker
"Jag har fått hjälp av Södermans El AB med bland annat att byta ut ett gammalt elskåp till ett nytt. Fungerar mycket bättre nu och enklare. Mycket bra service och kunskap! På köpet fick jag även hjälp med att installera en vattenpump då Södermans El AB även köpte in pumpen till bra pris så jag slapp även åka och köpa en själv! Otroligt bra. Har även fått hjälp med att installera takbelysning i ett förråd i huset. I den delen av huset är det ganska mörkt så nu tänds taklampan när dörren öppnas. Så nu behöver jag inte famla i mörkret efter lysknappen heller! Tusen tack för goda idéer, inköp, service och tip top elarbete! Mycket nöjd och tacksam. :)"
- mwadelius
HåkanEL!
Elektriker
"HåkanEL! installed new wiring for a bathroom fan as well as fixed up some old wiring done by the previous owner of my house. Håkan was very competent, friendly and gave a good price. I highly recommend HåkanEL! and we will certainly hire him next time we need an electrician. / Ingmar Lehmann"
- Ingmar Lehmann
El-Acke AB
Elektriker
"Otroligt kunnig och erfaren elektriker. Har anlitat honom ett antal gånger och är alltid lika nöjd med hans arbete. Dessutom är han alltid mycket punktlig. Jag kan verkligen rekommendera Rickard och EL- Acke. Bästa hälsningar Hans Holmqvist Data AB Hans Holmqvist"
- info2163
Registrera din verksamhet här utan kostnad – Läs mer

Är det något jag behöver tänka på när jag ska anlita en elektriker eller elinstallatör?


Ja, det är oerhört viktigt att du ser till att personen du anlitar är en behörig elektriker. Det finns många olika delar av elektrikeryrket, så se till att den elektriker som du väljer att anställa har kompetens inom just det som du är ute efter. Det är inte alla som är experter på allting!

Vad kan jag få hjälp med av elektrikern?


Du kan få hjälp med en rad olika tjänster, det mesta du kan tänka dig inom el i hemmet. Vanliga elinstallationer, jordning av uttag och liknande tjänster är vardagsmat för professionella elektriker . Det finns också elektriker med specifika inriktningar så som serviceelektriker och installationselektriker, som gör lite mer avancerade uppdrag inom sina respektive områden.

Hur vet jag vilken elfirma jag ska anlita?


Ja, det är ju en djungel där ute med många olika elfirmor till synes lika kvalificerade. Du kan dock jämföra firmor genom att läsa omdömen och kika på deras tidigare projekt. Har en elektriker till exempel installerat många eluttag så kanske det är den som passar för just det jobbet i ditt hem.

Vi hoppas att du lyckas hitta en duktig elektriker, oavsett om det är en elinstallation eller installera ett nytt eluttag du behöver hjälp med. Lycka till!
Storstäder med experter