1. Hall

253 926 foton på hall

Rosengatan 5B
Rosengatan 5B
Bjurfors Göteborg
Foto på en liten minimalistisk hall, med vita väggar, målat trägolv och vitt golv
Inredningsreportage
Inredningsreportage
Fotograf Josefin Widell Hultgren
Foto: Josefin Widell Hultgren Styling: Anna Inreder& Bettina Carlsson
Idéer för små lantliga hallar, med vita väggar, målat trägolv och vitt golv
Un projet d’aménagement avec l’Atelier BeauPassage
Un projet d’aménagement avec l’Atelier BeauPassage
Drugeot Manufacture
La 3 Mâts est adaptée sur mesure en 9 Mâts pour s'encastrer parfaitement dans le mur et ainsi séparer deux espaces de vie de manière design et fonctionnelle. Ces mâts pivotant la rendent très pratique.
Organic Modern Mountain Home
Organic Modern Mountain Home
Living Stone Design + Build
Foto på en mellanstor funkis hall, med vita väggar och mörkt trägolv
Transitional Interiors Greenwich, CT
Transitional Interiors Greenwich, CT
Georgio Home
Inspiration för en mellanstor vintage hall, med grå väggar och mörkt trägolv
Upper West Side Residence
Upper West Side Residence
Jarlath Mellett
Photography by Tria Giovan
Inredning av en modern hall, med vita väggar
Highgate Family Home
Highgate Family Home
Ensoul Ltd
Super smart shoe storage which we designed and hand built into the under staircase space. Deliberately open fronted for quick and easy access.
Idéer för funkis hallar, med grå väggar och mellanmörkt trägolv
Sanierung Wohngebäude
Sanierung Wohngebäude
xs-architekten
Sven Ketz / xs-architekten
Modern inredning av en hall, med ljust trägolv och beige väggar
My Houzz: Meaghan and Trevor: Welland, ON
My Houzz: Meaghan and Trevor: Welland, ON
Esther Hershcovich
Photo: Esther Hershcovic © 2013 Houzz
Inredning av en eklektisk hall, med vita väggar och mellanmörkt trägolv
Modern Farmhouse - Durham, NC
Modern Farmhouse - Durham, NC
Lisle Architecture & Design
Parade of Homes Gold Winner This 7,500 modern farmhouse style home was designed for a busy family with young children. The family lives over three floors including home theater, gym, playroom, and a hallway with individual desk for each child. From the farmhouse front, the house transitions to a contemporary oasis with large modern windows, a covered patio, and room for a pool.
Victorian 5 bed Family Home
Victorian 5 bed Family Home
Imperfect Interiors
Chris Snook
Idéer för mellanstora vintage hallar, med vita väggar, klinkergolv i keramik och flerfärgat golv
Jane Lockhart Interior Design
Jane Lockhart Interior Design
Jane Lockhart Design
Jane Lockhart's award winning luxury model home for Kylemore Communities. Won the 2011 BILT award for best model home. Photography, Brandon Barré
Bild på en vintage hall, med grå väggar och brunt golv
Bright and Welcoming Hallway
Bright and Welcoming Hallway
Orchid Newton ltd
Exempel på en klassisk hall, med vita väggar och mellanmörkt trägolv
Rose Bay
Rose Bay
Marylou Sobel Interior Design
Idéer för att renovera en mellanstor funkis hall, med vita väggar, svart golv och klinkergolv i keramik
Many Spaces
Many Spaces
David Bader Photography
Idéer för en klassisk hall, med flerfärgat golv
Heritage home renovated by Tanner Kibble Denton Architects TDKA
Heritage home renovated by Tanner Kibble Denton Architects TDKA
Mafi Australia
info@tkda.com.au photo by Lachlan Rowe
Idéer för en modern hall, med beige väggar och ljust trägolv
Victorian Apartment
Victorian Apartment
Pastiche
Grand entrance hall, splitting off to the dining room to the right.
Idéer för en mellanstor nordisk hall, med grå väggar och ljust trägolv
Summer Colours
Summer Colours
Maria Mikena
Евгений Кулибаба
Inredning av en klassisk mellanstor hall, med beige väggar, klinkergolv i keramik och beiget golv
Att ge ett bra första intryck är något som vi alla vill göra, så varför skulle det inte vara samma sak för våra hem? Hallen är nämligen det första man möter när man kommer hem till någon, och att inreda den på ett sätt som man tycker är snyggt är alla gånger värt den. För dessvärre kan hallen ibland glömmas bort, men det är det nu slut med! Med snygg hallinredning kan man nämligen komma långt, och man kan förvandla vilken hall som helst till en riktigt trivsam plats att komma hem till.

Som tur är så finns det massor av inredningstips för hallen, och ofta behövs det bara små medel för att man verkligen lyckas med sin hall ! Låt oss därför prata lite om just inredning i hall och farstukvist och gå igenom vad man kan tänka på när man ska inreda, men också tips när det kommer till färg, möbler med mera. Häng med!

Vad finns det för bra och snygg hallförvaring?


Det finns många olika hallmöbler att välja bland, och mer eller mindre avancerade sådana. För en sak är säker, i hallen är förvaring ett måste, oavsett vad man än väljer att ha för typ av möbel att hänga av sig jackor och ställa undan skor på. Vissa har bara en enkel tamburmajor i sin tambur, medan andra föredrar en större klädhängare, kanske till och med med inbyggd förvaring eller bänk. Oavsett vad man än är ute efter, så finns det möbler för en hall som kan passa alla. Ett tips att tänka på kan dock vara att ha bra förvaring i sin hall, det blir trots allt en hel del skor och jackor som man måste ha plats till, inte minst med Sveriges varierande klimat. Det är alltså exakt det som man ska ha i åtanke när man ska inreda sin hall, det är nämligen få andra rum i ett hem där förvaring är så viktigt som i just hallen. Kika på hallinspiration som är fylld av snygg och smart förvaring och låt dig inspireras! Vi är övertygade om att du kommer få bra inredningstips i form av snygga bilder som är perfekta för just din hall.

Hur behåller jag min personliga stil i hallen?


Det ska märkas att någon bor i ett hus eller en lägenhet, det är ju därför det kallas för just ett hem. Men att bibehålla sin personliga stil i alla rum är inte alltid lätt, särskilt inte med ett rum som hallen. Men faktum är att hallinredning inte behöver vara så himla svårt, även om du skulle råka ha samma hallmöbel som bästa vännen. I en hall kan man till exempel gå loss med tapeter, en rolig spegel eller varför inte en mönstrad dörrmatta? Möjligheterna är oändliga!

Fyra snabba tips för att lyckas med din hall:


- Olika säsonger kan kräva olika typer av förvaring. Om du inreder på sommaren, tänk att på vintern kommer ytan fyllas med dunjackor för kanske en hel familj. Se till så att det kommer finnas plats för det, och att det fortfarande kommer kännas som en fin och snygg hall!

- Dörrmattan är underskattad. Den är kanske inte alla gånger det snyggaste, men om man särskilt bor i hus så är den verkligen en livräddare många gånger. Fastna inte vid att det måste vara en liten i naturfärg med texten ”Välkommen hem till oss” på, utan om du lägger ner lite tid så kommer du hitta massor av snygga hallmattor som faktiskt förhöjer hallinredningen snarare än tvärt om!

- Glöm för allt i världen inte bort belysningen! Tänk dig följande scenario: det regnar ute, det har blivit mörkt sedan många timmar tidigare trots att klockan inte är mycket mer än 18 och blåsten är påtaglig. Du kommer hem och möts av mörker, hur mysigt är det egentligen? Nej se till att investera i bra belysning, både taklampor och punktbelysning att tända på en gång när du kommer hem. Eller varför inte med en timer så det redan är tänt när du kommer hem? Det kan göra underverk för inredningen i hallen!

- Vem har inte någon gång stått böjd i hallen och knutit sina skor och muttrat över hur jobbigt det kan vara att böja sig ner för att faktiskt få på sig sina skor? Det är vi nog många som har gjort! Men med en snygg och praktisk bänk så kan detta problem vara ett minne blott, och underlättar när barn ska gå på sig skor såväl som när man själv ska. Med ett bra skohorn så kan en stressig morgon i princip räddas, en lösning som inte ska underskattas! Dessutom kan det vara skönt att ha möjligheten att slå sig ner och vänta i hallen på sin respektive som kommit på att hen måste byta om i sista sekund innan ni ska ge er av!

Vi hoppas att vi har kunnat bjuda på åtminstone några tips som hjälper dig på traven när det kommer till ditt hallprojekt. Med bra planering och rätt stil så är vi säkra på att det kommer bli riktigt fint hemma hos dig, och att alla kommer få det där perfekta första intrycket av inte bara dig, utan nu också ditt hem. Så nu är det bara för oss att önska dig lycka till, och säga ett allra sista visdomsord: låt dig inspireras av bilder på hallar här på Houzz!

Oavsett om du söker inspiration för en renovering av hall eller ska bygga ett snyggt designat hall från början så har Houzz 253 926 foton från de bästa designer, inredare, och arkitekter i landet, exempelvis xs-architekten och David Bader Photography. Titta på foton med olika färger och stilar när du letar efter inredning för hall som inspirerar dig. Spara dem i en idébok eller kontakta experten bakom projektet för att se vilka designidéer de har för ditt hem. Upptäck även det fina fotogalleriet med bilder av hall fyllt av idéer och få reda på mer om exakt varför Houzz är den bästa hemsidan för renovering och design.
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.