1. Utomhus
  2. Pool

329 868 foton på pool

Fateh
Fateh
Lewis Aquatech
Amazing shut of a sunken spa within a pool
Idéer för funkis infinitypooler
Bayadere I
Bayadere I
Brandon Architects, Inc.
Inspiration för en funkis pool
Spa Park Ridge, IL
Spa Park Ridge, IL
Platinum Poolcare
Request Free Quote Park Ridge, IL Spa. Swimming Pools and spas by: Platinum Pools 847.537.2525 Photo by Outvision Photography Platinum Pools designs and builds inground pools and spas for clients in Illinois, Indiana, Michigan and Wisconsin.
Outdoor Living Space with Pool in Milton
Outdoor Living Space with Pool in Milton
Boyce Design and Contracting
This active family invited us into their Milton home to help create a poolside paradise that would serve as a multifunctional outdoor living space that could be used for year-round enjoyment. The stunning rectangular swimming pool anchors the center of the backyard and features a raised spa with dual cascading waterfalls and a large tanning ledge perfect for cooling off during those lazy days of summer. The classic style covered cabana sits poolside and houses an impressive, outdoor stacked stone fireplace with mounted tv, a vaulted tongue and groove ceiling and an outdoor living room perfect for hosting family and friends.
Modern Straight Line Pool & Spa in Fort Lauderdale
Modern Straight Line Pool & Spa in Fort Lauderdale
Van Kirk & Sons Pools and Spas
This tranquil and relaxing pool and spa in Fort Lauderdale is the perfect backyard retreat! With deck jets, wood deck area and pergola area for lounging, it's the luxurious elegance you have been waiting for!
Natural setting in Tampa
Natural setting in Tampa
Anne Folsom Smith Interior Design
Bild på en stor funkis rektangulär, inomhus pool, med spabad
Glencoe French Chateau - Formal Pool and Landscape
Glencoe French Chateau - Formal Pool and Landscape
Arrow. Land + Structures
French Inspired Pool and Landscape. Designed and Photographed by Marco Romani, RLA - Landscape Architect. Arrow
Inspiration för en vintage rektangulär pool på baksidan av huset, med naturstensplattor och en fontän
Mediterranean Home, Cordillera Ranch
Mediterranean Home, Cordillera Ranch
Boyer Custom Homes, Inc.
Idéer för att renovera en stor medelhavsstil rektangulär träningspool på baksidan av huset, med betongplatta
Private Residence 57
Private Residence 57
MTH Design Group
Idéer för att renovera en funkis pool
Hot Spring: Highlife Collection
Hot Spring: Highlife Collection
Hot Spring Spas
Hot Spring Spas: A beautiful addition to your backyard space
Inredning av en medelhavsstil pool
Rural Resort
Rural Resort
Dean Herald-Rolling Stone Landscapes
Rolling Stone Landscapes
Inspiration för stora moderna anpassad infinitypooler på baksidan av huset, med poolhus
Southlake Modern
Southlake Modern
Randy Angell Designs
Modern inredning av en mellanstor rektangulär pool på baksidan av huset, med en fontän och trädäck
Dibros Design & Construction - Geneva
Dibros Design & Construction - Geneva
Dibros Design & Construction
Screened in backyard pool & hot tub with travertine pavers deck. FireOrb next to tub and outdoor kitchen/grill. Main house to the left with Garage and 2nd floor Guest Suite to the left. Photo by Aaron Bailey Photography - awbailey.com
Tree House-Kiawah Island
Tree House-Kiawah Island
The Anderson Studio of Architecture & Design
Photo Credit: Holger Hobenaus Description: The owners of this home travel extensively and appreciate the great outdoors. Global travels shaped their desire for a home that embraces nature. The bridge connecting the sleeping and living structures allows cool ocean breezes to pass from the marsh to the front yard; decks and stairs to pool and terrace visually connect inside and out. Most walls from the street are solid, providing privacy, yet they open to rooms of glass, timber and soaring ceilings with views of Bass and Cinder Creeks and Folly Island.
Healdsburg contemporary craftsman compound
Healdsburg contemporary craftsman compound
ROCHE+ROCHE Landscape Architecture
Marion Brenner Photography
Exempel på en klassisk rektangulär pool
Outdoor Living Paradise
Outdoor Living Paradise
CG&S Design-Build
Jonathan Jackson 2011
Exempel på en modern pool, med trädäck
Woodland SPA
Woodland SPA
Barry Block Landscape Design & Contracting, Inc.
Idéer för en klassisk pool, med naturstensplattor
Modern Pool Deck | Ft Lauderdale
Modern Pool Deck | Ft Lauderdale
Lisa Sherry Interieurs
Idéer för att renovera en funkis rektangulär pool på baksidan av huset
Key Biscayne Pool & Kitchen
Key Biscayne Pool & Kitchen
Somar Pools
The existing pool was way too large for the space, it took up the entire back yard.
Exempel på en liten modern rektangulär träningspool på baksidan av huset, med kakelplattor
Det finns många fördelar med att bo i ett hus, och ett av dem är att ha en trädgård, och allt som man kan göra med den. En av dem grejerna är att bygga en pool! Många är det säkerligen som har drömt om att ha just en pool i trädgården, och dem som har tagit tag i det och faktiskt byggt en ångrar sig sällan. Oavsett om det är en pool ovan mark eller en nedgrävd pool så kan man få otroligt mycket glädje av poolen, barn såväl som vuxna. Att dessutom ha en utedusch och en badtunna måste vara höjden av lyx, och även att bara ha en av sakerna gör ens hem till något otroligt härligt. Så om du blir sugen på att bygga en pool, t.ex. glasfiberpool eller liknande efter att ha sett alla poolbilder, vad måste du då tänka på? Läs vidare för ett gäng pooltips!

Vilka pooltillbehör är ett måste?


En pool är inget utan alla pooltillbehör, så om man går i tankarna om att bygga en pool så ska man vara medveten om det. Ett poolskydd är lika viktigt som en bra och säker poolstege, så det är med andra ord inte bara att gräva ett hål i marken och fylla det med vatten. Sen kräver såklart olika pooler olika typer av tillbehör, men ett poolöverdrag eller pooltak är minst sagt ett måste för alla pooler.

Vilken form av pool ska jag ha?


Det är inte alltid lätt att bestämma sig för om man vill ha en fyrkantig eller rund pool, och ibland är det till och med trädgården och dess utformning som får ta det beslutet, eller om det ska vara en inomhus- eller utomhuspool. Ibland får man kanske inte ens plats med en liten pool och får nöja sig med ett utomhusspa eller jacuzzi, men det kan vara minst lika härligt som en rejäl bassäng. Pooler fyller förvisso olika funktioner i grund och botten, men de är allra ett härligt tillskott till ens hem, och när man väl har skaffat det vill man helst inte vill leva utan det. Så tro oss, går du i tankarna om att bygga en pool själv eller köpa ett swimspa, gör det om du har möjligheten! Att ha en egen pool är verkligen vardagslyx på hög nivå.

Uppvärmd pool eller ej?


När man tar tag i drömmen om att bygga en swimmingpool hemma så vill man såklart att det ska bli så bra som möjligt. En viktig fråga att ställa sig är därför om man vill ha poolvärmare i poolen eller inte. Visst gör solen sitt under de varmare dagarna på året, men den ger aldrig lika mycket effekt som en poolvärmepump. Det kan onekligen vara härligt att kunna värma upp poolen, på så sätt kan man faktiskt använada den mer eftersom det inte behöver vara strålande sommarsol ute för att den ska ha en behaglig temperatur. Å andra sidan finns det något härligt med att låta den ha sin naturliga temperatur, så det är med andra upp till var och en att tänka över både en och två gånger innan man faktiskt bestämmer sig för vilket poolpaket man köpar!

Låt dig inspireras av bilder på pooler här på Houzz

Oavsett om du söker inspiration för en renovering av pool eller ska bygga ett snyggt designat pool från början så har Houzz 329 856 foton från de bästa designer, inredare, och arkitekter i landet, exempelvis ROCHE+ROCHE Landscape Architecture och Dibros Design & Construction. Titta på foton med olika färger och stilar när du letar efter inredning för pool som inspirerar dig. Spara dem i en idébok eller kontakta experten bakom projektet för att se vilka designidéer de har för ditt hem. Upptäck även det fina fotogalleriet med bilder av pool fyllt av idéer och få reda på mer om exakt varför Houzz är den bästa hemsidan för renovering och design.
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.