1 988 928 foton på vardagsrum

Hantverkaregatan
Hantverkaregatan
Fotograf Pouline GernesFotograf Pouline Gernes
Inredning av ett minimalistiskt vardagsrum, med grå väggar, ljust trägolv och beiget golv
Hitta den rätta lokala yrkespersonen för ditt projekt
Hitta de bästa inredarna och renoveringsproffsen på Houzz.
Kungsholms Kyrkoplan
Kungsholms Kyrkoplan
Tukkia CreativeTukkia Creative
Idéer för ett skandinaviskt vardagsrum
Haha Kyrkogata 20B
Haha Kyrkogata 20B
IntroIntro
Inspiration för ett nordiskt vardagsrum
Portfolio
Portfolio
Johan Dirfors PhotographyJohan Dirfors Photography
Inspiration för ett minimalistiskt vardagsrum
Neoclassical apartment
Neoclassical apartment
A StudioA Studio
Inspiration för ett eklektiskt allrum med öppen planlösning, med gula väggar, ljust trägolv, en väggmonterad TV och beiget golv

Reload the page to not see this specific ad anymore

Älgbacken 9
Älgbacken 9
Real Living STHLM ABReal Living STHLM AB
Exempel på ett modernt vardagsrum
Baywatch Beauty
Baywatch Beauty
Annette Jaffe InteriorsAnnette Jaffe Interiors
This project transformed the living room, dining room, and entry of an elegant colonial home overlooking the Long Island Sound into a bright, airy sanctuary. Featuring luxurious furnishings and refined patterns, it offers a serene retreat and an ideal space for entertaining. In the living room, a soft blue and cream palette with luxurious furnishings creates a serene atmosphere. Block-patterned fabrics add a vibrant pop. Statement lighting and a fireplace adorned with striking artwork complete the elegant, inviting space. --- Project designed by Long Island interior design studio Annette Jaffe Interiors. They serve Long Island including the Hamptons, as well as NYC, the tri-state area, and Boca Raton, FL. For more about Annette Jaffe Interiors, see here: https://annettejaffeinteriors.com/ To learn more about this project, see here: https://www.annettejaffeinteriors.com/residential-portfolio/baywatch-beauty-long-island
SouthEnd RowHome Living
SouthEnd RowHome Living
ZeroEnergy DesignZeroEnergy Design
This renovated brick rowhome in Boston’s South End offers a modern aesthetic within a historic structure, creative use of space, exceptional thermal comfort, a reduced carbon footprint, and a passive stream of income. DESIGN PRIORITIES. The goals for the project were clear - design the primary unit to accommodate the family’s modern lifestyle, rework the layout to create a desirable rental unit, improve thermal comfort and introduce a modern aesthetic. We designed the street-level entry as a shared entrance for both the primary and rental unit. The family uses it as their everyday entrance - we planned for bike storage and an open mudroom with bench and shoe storage to facilitate the change from shoes to slippers or bare feet as they enter their home. On the main level, we expanded the kitchen into the dining room to create an eat-in space with generous counter space and storage, as well as a comfortable connection to the living space. The second floor serves as master suite for the couple - a bedroom with a walk-in-closet and ensuite bathroom, and an adjacent study, with refinished original pumpkin pine floors. The upper floor, aside from a guest bedroom, is the child's domain with interconnected spaces for sleeping, work and play. In the play space, which can be separated from the work space with new translucent sliding doors, we incorporated recreational features inspired by adventurous and competitive television shows, at their son’s request. MODERN MEETS TRADITIONAL. We left the historic front facade of the building largely unchanged - the security bars were removed from the windows and the single pane windows were replaced with higher performing historic replicas. We designed the interior and rear facade with a vision of warm modernism, weaving in the notable period features. Each element was either restored or reinterpreted to blend with the modern aesthetic. The detailed ceiling in the living space, for example, has a new matte monochromatic finish, and the wood stairs are covered in a dark grey floor paint, whereas the mahogany doors were simply refinished. New wide plank wood flooring with a neutral finish, floor-to-ceiling casework, and bold splashes of color in wall paint and tile, and oversized high-performance windows (on the rear facade) round out the modern aesthetic. RENTAL INCOME. The existing rowhome was zoned for a 2-family dwelling but included an undesirable, single-floor studio apartment at the garden level with low ceiling heights and questionable emergency egress. In order to increase the quality and quantity of space in the rental unit, we reimagined it as a two-floor, 1 or 2 bedroom, 2 bathroom apartment with a modern aesthetic, increased ceiling height on the lowest level and provided an in-unit washer/dryer. The apartment was listed with Jackie O'Connor Real Estate and rented immediately, providing the owners with a source of passive income. ENCLOSURE WITH BENEFITS. The homeowners sought a minimal carbon footprint, enabled by their urban location and lifestyle decisions, paired with the benefits of a high-performance home. The extent of the renovation allowed us to implement a deep energy retrofit (DER) to address air tightness, insulation, and high-performance windows. The historic front facade is insulated from the interior, while the rear facade is insulated on the exterior. Together with these building enclosure improvements, we designed an HVAC system comprised of continuous fresh air ventilation, and an efficient, all-electric heating and cooling system to decouple the house from natural gas. This strategy provides optimal thermal comfort and indoor air quality, improved acoustic isolation from street noise and neighbors, as well as a further reduced carbon footprint. We also took measures to prepare the roof for future solar panels, for when the South End neighborhood’s aging electrical infrastructure is upgraded to allow them. URBAN LIVING. The desirable neighborhood location allows the both the homeowners and tenant to walk, bike, and use public transportation to access the city, while each charging their respective plug-in electric cars behind the building to travel greater distances. OVERALL. The understated rowhouse is now ready for another century of urban living, offering the owners comfort and convenience as they live life as an expression of their values. Eric Roth Photo
Lake Front Country Estate
Lake Front Country Estate
Markalunas Architecture GroupMarkalunas Architecture Group
Lake Front Country Estate Living Room, designed by Tom Markalunas, built by Resort Custom Homes. Photography by Rachael Boling.
Klassisk inredning av ett allrum med öppen planlösning, med ett finrum, beige väggar, mellanmörkt trägolv, en standard öppen spis, en spiselkrans i sten och en väggmonterad TV
Baywatch Beauty
Baywatch Beauty
Annette Jaffe InteriorsAnnette Jaffe Interiors
This project transformed the living room, dining room, and entry of an elegant colonial home overlooking the Long Island Sound into a bright, airy sanctuary. Featuring luxurious furnishings and refined patterns, it offers a serene retreat and an ideal space for entertaining. In the living room, a soft blue and cream palette with luxurious furnishings creates a serene atmosphere. Block-patterned fabrics add a vibrant pop. Statement lighting and a fireplace adorned with striking artwork complete the elegant, inviting space. --- Project designed by Long Island interior design studio Annette Jaffe Interiors. They serve Long Island including the Hamptons, as well as NYC, the tri-state area, and Boca Raton, FL. For more about Annette Jaffe Interiors, see here: https://annettejaffeinteriors.com/ To learn more about this project, see here: https://www.annettejaffeinteriors.com/residential-portfolio/baywatch-beauty-long-island
McGee Home - Killowen Construction
McGee Home - Killowen Construction
Hearth and Home Distributors of Utah, LLC. (HHDU)Hearth and Home Distributors of Utah, LLC. (HHDU)
Warm family room with Fireplace focal point.
Exempel på ett stort klassiskt allrum med öppen planlösning, med vita väggar, ljust trägolv, en standard öppen spis, en spiselkrans i sten, en väggmonterad TV och brunt golv

Reload the page to not see this specific ad anymore

New French Country
New French Country
Kyle Hunt & Partners, IncorporatedKyle Hunt & Partners, Incorporated
James Kruger, LandMark Photography Interior Design: Martha O'Hara Interiors Architect: Sharratt Design & Company
Inredning av ett stort allrum med öppen planlösning, med beige väggar, ett finrum, mörkt trägolv, en standard öppen spis, en spiselkrans i sten och brunt golv
Sherwin Williams Projects
Sherwin Williams Projects
Painting MonkeyPainting Monkey
Foto på ett mellanstort vintage separat vardagsrum, med ett bibliotek, svarta väggar, mellanmörkt trägolv, en väggmonterad TV och brunt golv
Winborn Whole Home Remodel
Winborn Whole Home Remodel
Bradford Custom Homes & RemodelingBradford Custom Homes & Remodeling
Shiplap Fireplace
Idéer för att renovera ett mellanstort vintage allrum med öppen planlösning, med vita väggar, ljust trägolv, en standard öppen spis och flerfärgat golv
Parker Project
Parker Project
Stephanie Alegre InteriorsStephanie Alegre Interiors
Casual yet refined family room with custom built-in, custom fireplace, wood beam, custom storage, picture lights. Natural elements.
Foto på ett mycket stort maritimt allrum med öppen planlösning, med vita väggar, en standard öppen spis, en spiselkrans i sten, mellanmörkt trägolv och ett finrum

1 988 928 foton på vardagsrum

Reload the page to not see this specific ad anymore

Wayzata Dream Home Great Room
Wayzata Dream Home Great Room
DESIGNS! - Susan Hoffman Interior DesignsDESIGNS! - Susan Hoffman Interior Designs
Inspiration för klassiska vardagsrum, med beige väggar, mörkt trägolv, en standard öppen spis, en spiselkrans i sten och brunt golv
Home Addition
Home Addition
L Marie Interior DesignL Marie Interior Design
Clients' first home and there forever home with a family of four and in laws close, this home needed to be able to grow with the family. This most recent growth included a few home additions including the kids bathrooms (on suite) added on to the East end, the two original bathrooms were converted into one larger hall bath, the kitchen wall was blown out, entrying into a complete 22'x22' great room addition with a mudroom and half bath leading to the garage and the final addition a third car garage. This space is transitional and classic to last the test of time.
Domingo Road Great Room Project
Domingo Road Great Room Project
Lace and Grace InteriorsLace and Grace Interiors
Idéer för mellanstora vintage allrum med öppen planlösning, med blå väggar, en väggmonterad TV, brunt golv och mörkt trägolv
1
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Houzz använder cookies och liknande teknik för att anpassa min upplevelse med relevant innehåll och det bästa Houzz produkter och tjänster kan erbjuda mig. Genom att klicka 'Acceptera' accepterar jag detta, så som det vidare beskrivs i Houzz Cookie Policy. Jag kan avvisa icke-essentiella cookies genom att klicka 'Administrera preferenser'.