1. Garage & förråd

94 784 foton på garage och förråd

Bostadsmodul
Bostadsmodul
Fotograf Joakim Syk
Joakim Syk
Idéer för att renovera ett litet nordiskt gästhus
Attefallshus nyckelfärdigt
Attefallshus nyckelfärdigt
SWEDS Entreprenad AB
Olga
Inredning av ett nordiskt fristående gästhus
Farm to Table - 2019 Street of Dreams
Farm to Table - 2019 Street of Dreams
Renaissance Homes
Inredning av en lantlig fristående garage och förråd
Sheds - Storage Building - Carports
Sheds - Storage Building - Carports
Backyard Billy's Patio & Fireplace Inc.
Idéer för att renovera ett mellanstort amerikanskt fristående gästhus
Timber Frame Home & Boat Shelter
Timber Frame Home & Boat Shelter
New Energy Works Timberframers
Bild på en rustik fristående garage och förråd
Midlands Storage Systems
Midlands Storage Systems
Midlands Storage Systems
Idéer för att renovera en mellanstor funkis tillbyggd tvåbils garage och förråd
Gallery
Gallery
Hicklin Garage Doors
Garaga - Standard+ Vog, 9’ x 7’, Black, window layout: Right-side Harmony
Idéer för att renovera en mellanstor funkis tillbyggd tvåbils garage och förråd
Winnetka Project
Winnetka Project
Sutherland Custom Builders (Sutherland Homes)
Inspiration för en mellanstor vintage fristående enbils garage och förråd
Cape Cod Barn, Pool, Patio and Landscape Design | Orleans, MA
Cape Cod Barn, Pool, Patio and Landscape Design | Orleans, MA
Means-of-Production
Michael Conway, Means-of-Production
Inspiration för en mycket stor lantlig fristående lada
Cowart Door - Modern Wood Garage Doors
Cowart Door - Modern Wood Garage Doors
Cowart Door Systems
Two Clopay Model 33 flush Luan mahogany doors with Long Panel windows provide warmth and a sleek upgrade for this in-town Austin home. The doors were finished using the Sikkens Cetol 1/23+ stain system to increase the doors' elegance and to assure that they look like new for years. (BTW, the "pea shooter" at the left door is a flag holder:-)
Modern Lake House
Modern Lake House
TruBuilt Builders LLC
Idéer för rustika garager och förråd
Gladlands Residence
Gladlands Residence
Emeritus
Architecture by Emeritus | Interiors by Elisa Allen | Build by Geoff Thayer | Photos by Thomas G. Olcott
Idéer för mellanstora maritima fristående tvåbils garager och förråd
TRUSSCORE & TRUSSLOC Garage
TRUSSCORE & TRUSSLOC Garage
Trusscore
Foto på en garage och förråd
Portfolio
Portfolio
California Closets Los Angeles, California
Inspiration för moderna garager och förråd
Garages
Garages
Closet Art
Slot wall garage storage
Foto på ett mellanstort vintage tillbyggt kontor, studio eller verkstad
Garage & Basement
Garage & Basement
Global Garage - Concrete Coating Specialists
Idéer för ett stort klassiskt tillbyggt kontor, studio eller verkstad
Summerhouse
Summerhouse
Victoria Jerram Limited
Inspiration för små klassiska garager och förråd
ROB ROY Sliding Barn Door Hardware
ROB ROY Sliding Barn Door Hardware
Krownlab
These homeowners added a great flexible space by adding this great little unit in the back yard. Is it a studio? An office? A guest room? All of these and more! The interior opens directly into the back yard and garden by using Krown Lab's ROB ROY sliding barn door hardware on a wall of moveable windows. By designing in this flexibility they really blend the line between living spaces and bring the outdoors in.
Design / Build Work
Design / Build Work
Pureform Design/Build, LLC
Steel French doors all around bring plenty of natural light and a sense of transparency through the simple form of this small gabled folly at an estate in Litchfield County, CT.
Rustic Modern
Rustic Modern
AV Architects + Builders
AV Architects + Builders Location: McLean, VA, USA This fabulous rustic-modern home measures more than 10,000 square feet with 2,000 square feet of customized outdoor spaces. The focus of our design was to create an open-floor layout and have each room connect with the next. Suitable for both family and entertaining purposes, our design offers all natural materials both on the interior and exterior. Not only does the interior offer plenty of room for entertaining, but we added a grotto and a pool to help move the fun to the outdoors. It truly is meant to make you feel like you’re on vacation all-year round. Stacy Zarin Photography
Att bo i ett hus har verkligen många fördelar, och ett av dem är ofta förvaring. Man har helt enkelt rent generellt mer plats i ett hus än vad man har i en lägenhet. Dessutom har man allt som oftast t.ex. ett garage eller ett förråd, eller både och om man har tur! Bilen ställer man såklart in i garaget eller carporten, men det är inte det enda man behöver förvaring till om man frågar de allra flesta familjer och ensamstående i vårt avlånga land. Har man dessutom en stor tomt är det inte sällan som man även vill bygga en friggebod eller ett attefallshus i tillägg till ett garage eller carport, och det med all rätt! Friggebodar kan minst sagt komma väl till pass då man kan ställa in både det ena och det andra i den, så finns möjligheten bör man absolut överväga att bygga en friggebod på sin egen tomt !

Separat garage och förråd, eller kombinerat?


När man ska bygga ett garage finns det både en och två saker som man bör tänka på. Ska man till exempel även ha en garage eller carport, verkstad och tillhörande förrådsbod? Att bara smälla upp en garagebyggsats utan att tänka på vilka behov som man faktiskt har är nämligen inte alltid det smartaste. Smidigt förvisso, men kommer garaget då verkligen ha de funktioner som man önskar av det? För vissa är till exempel ett dubbelgarage det bästa alternativet, medan andra kanske bara ska bygga en carport eller enkelgarage och sen istället fokusera på att bygga en friggebod eller ett förråd för övrig förvaring. Ett garage eller en carport med förråd är ett annat alternativ, eller varför inte ett garage med övervåning? Man ska med andra ord absolut inte ta några förhastade beslut innan man sätter igång bygge av sitt garage eller carport. Det är otroligt viktigt med planering, på så sätt brukar man alltid bli nöjd med slutresultatet!

Ska vi bygga ett attefallshus eller en lekstuga?


Det är inte alltid som man är intresserad av att bygga en bod eller stuga för förvaring, utan man kan lika gärna bygga det för att ha som gäststuga eller liknande. För först och främst så handlar det såklart om vad man vill få ut av sitt fritidshus, och vill man ha gäster sovandes i den är det inte direkt ett redskapsskjul eller en vedbod som man ska bygga. Beroende på om man vill ha sovgäster eller bara ett ställe för barnen att leka i, så behöver man också bygga olika typer av stugor. Lekstugor skänker allt som oftast otroligt stor glädje till barnen, men i slutändan är det svårt att välja det framför ett attefallshus. Visst beror det som sagt på vad syftet med boden är, men i ett attefallshus kan man både leka, sova och äta i, så det är alltså inte för inget som det är så otroligt populärt att bygga just det. Men allra bäst är såklart om man har möjlighet att bygga både och!

Låt dig inspireras av bilder på garager och förråd här på Houzz

Oavsett om du söker inspiration för en renovering av garage och förråd eller ska bygga ett snyggt designat garage och förråd från början så har Houzz 94 784 foton från de bästa designer, inredare, och arkitekter i landet, exempelvis TruBuilt Builders LLC och Trusscore. Titta på foton med olika färger och stilar när du letar efter inredning för garage och förråd som inspirerar dig. Spara dem i en idébok eller kontakta experten bakom projektet för att se vilka designidéer de har för ditt hem. Upptäck även det fina fotogalleriet med bilder av garage och förråd fyllt av idéer och få reda på mer om exakt varför Houzz är den bästa hemsidan för renovering och design.
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.