1. Utomhus
  2. Trädäck

224 715 foton på terrass

Oavsett om man bor i ett hus eller i en lägenhet så är trädäck, altaner eller balkonger alltid en riktigt härlig tillgång. Så om du idag är en av dem som lever utan något av det, då är det hög tid för att bygga just något av detta! Visst kan ett trädäck, eller en altan vara lite lättare att bygga till än en balkong om man bor i en lägenhet, men om möjligheten finns så ska man alla gånger ta den chansen. När man väl bestämt sig för vad man vill bygga, så kommer man till nästa beslut. Ska din altan ha tak, eller kanske rent av vara inglasad? Man får med andra ord sätta sig ner och ta sig en ordentlig funderare innan man sätter igång. Men hur man än gör så kommer man säkerligen få massor av glädje av sitt altandäck eller balkong som man snart har!

Ska jag bygga trädäck eller balkong?


Bor man i ett lägenhetshus är det betydligt lättare sagt än gjort att bygga en balkong, och det är inte direkt ett beslut som man kan ta på egen hand och bara skrida till verket. Men balkonger kan man lika bra ha till sin villa, det beror helt enkelt på vad man gillar. En altan på markplan eller en balkong på andra våningen, eller varför inte både och? Beslutet får ofta avgöras beroende på vilka förutsättningar man har. Ett altanbygge är inte helt ovanligt att man tar sig an, att bygga ett trädäck är trots allt lättare än att slå på stort och bygga balkonger, särskilt på egen hand.

Hur inreder jag en balkong på bästa vis?


Det är inte alltid helt lätt att inreda en balkong. Vilket golv ska man ha, ska den vara inglasad och vilket balkongräcke är snyggast och säkrast? För att inte tala om alla olika typer av balkongmöbler som det finns att välja bland! Det kan minst sagt kännas lite överväldigande, men som tur är så finns det massor av inspiration för just balkonger på nätet, så det brukar allt som oftast lösa sig alldeles utmärkt. Att glasa in en gör att säsongen förlängs med ett par månader, samtidigt som man går miste om den direkta, härliga kvällssolen om sommaren. Beroende på om man så är man kanske ute efter olika typer av balkonginspiration och balkonginredning. Det viktigaste är dock i slutändan alltid att inreda balkongen precis så som man vill och känner för, då brukar det nämligen bli som bäst!

Låt dig inspireras av bilder på terrasser här på Houzz

Oavsett om du söker inspiration för en renovering av terrass eller ska bygga ett snyggt designat terrass från början så har Houzz 224 715 foton från de bästa designer, inredare, och arkitekter i landet, exempelvis Miles Deck Construction och Francos Corner AB. Titta på foton med olika färger och stilar när du letar efter inredning för terrass som inspirerar dig. Spara dem i en idébok eller kontakta experten bakom projektet för att se vilka designidéer de har för ditt hem. Upptäck även det fina fotogalleriet med bilder av terrass fyllt av idéer och få reda på mer om exakt varför Houzz är den bästa hemsidan för renovering och design.
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.