1. Utomhus
  2. Trädäck

229 878 foton på terrass

Gamla Tyresövägen
Gamla Tyresövägen
Francos Corner AB
Bild på en skandinavisk takterrass
Holmytorp
Holmytorp
Fotograf Jonas Norén
Exempel på en skandinavisk terrass på baksidan av huset
Villa Hjuvik
Villa Hjuvik
Schüco Sverige
Schücoprodukter: fönster (AWS 70 BS.HI & AWS 70.HI), dörrar (ADS 70 HD), skjutdörrar (ASS 50 & ASS 70.HI) samt glastak (FW 50) har använts.
Idéer för funkis terrasser
Sunnerstavägen, Brottby
Sunnerstavägen, Brottby
Raminta Buta | Fotograf
Minimalistisk inredning av en stor terrass på baksidan av huset, med en pergola
Norrtälje
Norrtälje
Stylingbolaget
Inspiration för en funkis terrass, med en pergola
Denny-Blaine Outdoor Revival
Denny-Blaine Outdoor Revival
Board & Vellum
Even as night descends, the new deck and green plantings feel bright and lively. Photo by Meghan Montgomery.
Foto på en stor vintage terrass insynsskydd och på baksidan av huset, med takförlängning och räcke i metall
Sands Point
Sands Point
Andersen Windows + Doors
Inspiration för moderna terrasser
Phantom Screens
Phantom Screens
Phantom Screens
Phantom Screens, make your home extraordinary.
Idéer för en klassisk terrass
Annapolis Waterfront Home
Annapolis Waterfront Home
Melissa McLay Interiors
Maritim inredning av en mellanstor terrass, med utedusch
Outdoor Kitchen East Cobb with Green Egg
Outdoor Kitchen East Cobb with Green Egg
Atlanta Curb Appeal
Beautiful outdoor kitchen with Custom Granite Surround Big Green Egg, Granite Countertops, Bamboo Accents, Cedar Decking, Kitchen Aid Grill and Cedar Pergola Overhang by East Cobb Contractor, Atlanta Curb Appeal
Laguna Beach - Temple Hills
Laguna Beach - Temple Hills
Corbin Reeves Construction
Idéer för en stor modern terrass på baksidan av huset, med en eldstad och takförlängning
Decks
Decks
American Deck and Patio
Craig Westerman
Exempel på en stor klassisk terrass på baksidan av huset
Custom Privacy Deck in Columbia, SC.
Custom Privacy Deck in Columbia, SC.
Archadeck of Central South Carolina
Custom privacy screen in Columbia, SC, built by Archadeck of Central, SC.
Idéer för en eklektisk terrass på baksidan av huset
Porches/Sun rooms/Decks
Porches/Sun rooms/Decks
Hurst Design Build Remodeling
Mark Wayner
Idéer för vintage terrasser på baksidan av huset, med utekök och takförlängning
Atlanta Backyard Retreat
Atlanta Backyard Retreat
Boyce Design and Contracting
The upper level of this gorgeous Trex deck is the central entertaining and dining space and includes a beautiful concrete fire table and a custom cedar bench that floats over the deck. The dining space is defined by the stunning, cantilevered, aluminum pergola above and cable railing along the edge of the deck. Adjacent to the pergola is a covered grill and prep space. Light brown custom cedar screen walls provide privacy along the landscaped terrace and compliment the warm hues of the decking. Clean, modern light fixtures are also present in the deck steps, along the deck perimeter, and throughout the landscape making the space well-defined in the evening as well as the daytime.
Open Plan Residence
Open Plan Residence
Studio Ruh
Inspiration för en tropisk terrass
Open Plan Residence
Open Plan Residence
Studio Ruh
Idéer för tropiska terrasser
MT LAWLEY PROJECT#1
MT LAWLEY PROJECT#1
Outside In
Modern inredning av en terrass
Oavsett om man bor i ett hus eller i en lägenhet så är trädäck, altaner eller balkonger alltid en riktigt härlig tillgång. Så om du idag är en av dem som lever utan något av det, då är det hög tid för att bygga just något av detta! Visst kan ett trädäck, eller en altan vara lite lättare att bygga till än en balkong om man bor i en lägenhet, men om möjligheten finns så ska man alla gånger ta den chansen. När man väl bestämt sig för vad man vill bygga, så kommer man till nästa beslut. Ska din altan ha tak, eller kanske rent av vara inglasad? Man får med andra ord sätta sig ner och ta sig en ordentlig funderare innan man sätter igång. Men hur man än gör så kommer man säkerligen få massor av glädje av sitt altandäck eller balkong som man snart har!

Ska jag bygga trädäck eller balkong?


Bor man i ett lägenhetshus är det betydligt lättare sagt än gjort att bygga en balkong, och det är inte direkt ett beslut som man kan ta på egen hand och bara skrida till verket. Men balkonger kan man lika bra ha till sin villa, det beror helt enkelt på vad man gillar. En altan på markplan eller en balkong på andra våningen, eller varför inte både och? Beslutet får ofta avgöras beroende på vilka förutsättningar man har. Ett altanbygge är inte helt ovanligt att man tar sig an, att bygga ett trädäck är trots allt lättare än att slå på stort och bygga balkonger, särskilt på egen hand.

Hur inreder jag en balkong på bästa vis?


Det är inte alltid helt lätt att inreda en balkong. Vilket golv ska man ha, ska den vara inglasad och vilket balkongräcke är snyggast och säkrast? För att inte tala om alla olika typer av balkongmöbler som det finns att välja bland! Det kan minst sagt kännas lite överväldigande, men som tur är så finns det massor av inspiration för just balkonger på nätet, så det brukar allt som oftast lösa sig alldeles utmärkt. Att glasa in en gör att säsongen förlängs med ett par månader, samtidigt som man går miste om den direkta, härliga kvällssolen om sommaren. Beroende på om man så är man kanske ute efter olika typer av balkonginspiration och balkonginredning. Det viktigaste är dock i slutändan alltid att inreda balkongen precis så som man vill och känner för, då brukar det nämligen bli som bäst!

Låt dig inspireras av bilder på terrasser här på Houzz

Oavsett om du söker inspiration för en renovering av terrass eller ska bygga ett snyggt designat terrass från början så har Houzz 229 878 foton från de bästa designer, inredare, och arkitekter i landet, exempelvis Outside In och American Deck and Patio. Titta på foton med olika färger och stilar när du letar efter inredning för terrass som inspirerar dig. Spara dem i en idébok eller kontakta experten bakom projektet för att se vilka designidéer de har för ditt hem. Upptäck även det fina fotogalleriet med bilder av terrass fyllt av idéer och få reda på mer om exakt varför Houzz är den bästa hemsidan för renovering och design.
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.