1. Utomhus
  2. Trädgård

786 896 foton på trädgård

Kyrkogatan, Svedala
Kyrkogatan, Svedala
Fotograf Jonas Norén
Exempel på en mellanstor klassisk gårdsplan i skuggan på sommaren, med naturstensplattor
A Progressive Mission Style Estate in San Juan
A Progressive Mission Style Estate in San Juan
GRADY-O-GRADY Construction & Development, Inc.
Inspiration för en medelhavsstil trädgård i delvis sol längs med huset
English Garden, California Style
English Garden, California Style
BE Landscape Design
After a tear-down/remodel we were left with a west facing sloped front yard without much privacy from the street, a blank palette as it were. Re purposed concrete was used to create an entrance way and a seating area. Colorful drought tolerant trees and plants were used strategically to screen out unwanted views, and to frame the beauty of the new landscape. This yard is an example of low water, low maintenance without looking like grandmas cactus garden.
Modern Farmhouse
Modern Farmhouse
Rosalia Sanni Design LLC
photo by Jorge Gonzales-Guillot
Idéer för en lantlig trädgård
Potrero Hill Lookout
Potrero Hill Lookout
Seed Studio Landscape Design
photo by Seed Studio, editing by TR PhotoStudio
Idéer för en liten modern bakgård i full sol som tål torka, med grus och en öppen spis
Glen Ellyn Landscape
Glen Ellyn Landscape
KD Landscape
This small vignette shows one of the casual entry ways into the main space. Bella Anna Hydrangea flank either side of 2'x2' stepping stones. Design by John Algozzini. Photo courtesy of Mike Crews Photography.
Grace Design Associates
Grace Design Associates
Margie Grace - Grace Design Associates
*Sustainable Sites Gold Rated Project
Inspiration för mellanstora klassiska trädgårdar längs med huset, med en köksträdgård och grus
gardenUP Garden Designs
gardenUP Garden Designs
gardenUP®
Foto på en mellanstor vintage formell trädgård i delvis sol framför huset och blomsterrabatt på våren, med marktäckning
Littleton Renovation
Littleton Renovation
Watermark Landscapes
A view of the billowing vegetable gardens.
Inredning av en klassisk trädgård, med en köksträdgård
A garden of rooms
A garden of rooms
Wilkinson Cox Limited
Foto på en vintage formell trädgård, med en trädgårdsgång
Projects
Projects
Red Eagle Construction, LLC
Bild på en vintage gårdsplan pallkragar
GROW
GROW
J. Montgomery Designs
For more photos of this project see: O'SHEA
Bild på en vintage trädgård i delvis sol längs med huset och gångväg på våren, med naturstensplattor
Menlo Park
Menlo Park
Garden Nest Residential Landscape
Photo By: Jude Parkinson-Morgan
Bild på en mellanstor funkis bakgård, med en fontän och grus
Hampstead Small Garden
Hampstead Small Garden
Peter Reader Landscapes
The view from the raised seating area across the garden.
Exempel på en liten modern trädgård, med marksten i betong
Sonoma Retreat
Sonoma Retreat
Rollin Landscape Design
Cathy Stancil Photography
Inspiration för klassiska trädgårdar framför huset
Modern Front Landscape - New Berlin
Modern Front Landscape - New Berlin
Ginkgo Leaf Studio
A stone address marker and bluestone steppers lead you from the driveway entrance to the front walk. Westhauser Photography
Idéer för en mellanstor asiatisk trädgård i full sol framför huset och som tål torka på sommaren, med en trädgårdsgång och naturstensplattor
Carmel House
Carmel House
Joni L. Janecki & Associates, Inc.
Lepere Studio
Inredning av en medelhavsstil bakgård, med naturstensplattor
Prospect Heights Row House
Prospect Heights Row House
Delson or Sherman Architects pc
Hulya Kolabas
Idéer för att renovera en liten funkis bakgård i skuggan på våren, med en trädgårdsgång och naturstensplattor
Något av det allra bästa med att bo i hus, det är att den allt som oftast kommer med en tillhörande, fantastisk trädgård. Små som stora trädgårdar ger en verkligen ett extra rum i ens hem, i alla fall under sommarhalvåret. På vintern är det kanske inte lika härligt att spendera dagarna med att plantera fruktträd, lägga marksten och påta med växter i sin trädgård, men å andra finns alltid möjligheten att bygga snögubbar och annat kul. Trädgården är minst sagt ett underbart tillägg till ett hem, och om man tar väl hand om den så kan man utnyttja den otroligt mycket. Lyckligtvis så finns det massor av trädgårdsidéer, så vilka tankar man än går i gällande sin trädgård , kan man alla gånger få lite hjälp på traven!

Kan jag ha nytta av trädgården året om?


När man tänker på sin trädgård så är det lätt att tankarna svärar iväg till sommarens soliga dagar, men det behöver faktiskt inte alls vara så. Med rätt inställning och trädgårdsdesign kan man vara i den året om! Träd och buskar behöver omsorg inte minst under hösten och vintern, så för den trädgårdsintresserade finns det helt klart massor att påta med, oavsett om man har en liten eller stor trädgård. Dessutom så finns det en hel del trädgårdsväxter som trivs lika bra fastän det är frost om morgnarna, och så kan man låta rosor och andra blommor leva upp på sommaren. Att inte glömma är dessutom all härlig trädgårdsbelysning som det finns att tillgå, som till och med kan liva upp mörkaste och gråaste november.

Hur mycket tid måste jag lägga på en trädgård?


När man planerar en trädgårdsdesign ska man alltid ha i åtanke att man kommer behöva ta hand om den år efter år, och inte bara en gång. Häckar och perenner kan vara mycket mer lättskötta än andra trädgårdsväxter, och dessutom kan det bli riktigt fint. Två flugor i en smäll med andra ord, och det ska man inte underskatta. Annat att ha i åtanke när det vankas trädgårdsplanering är att anlägga en bra gräsmatta, kanske med lite tillhörande prydnadsgräs, och varför inte ha en trädgårdsdamm och lite trädgårdskonst? Sådana saker kan göra otroligt mycket för trädgårdens design, utan att man behöver ta hand om dem allt för mycket. Om man har ett riktigt stort intresse för trädgårdar så kan man dock fokusera på en blomma eller växt som behöver lite mer underhåll, både för syns och nöjes skull. Och dessutom, trädgården blir väl nästan aldrig klar om man inte vill att den ska bli det, utan det finns alltid något mer som man kan fixa!

Häck, stängsel eller staket?


Lite beroende på hur ens trädgård är utformad, behöver man någon slags inramning. I vissa trädgårdar fanns kanske häckväxter redan är planterade när man flyttar in, men för andra är det full insyn in till grannen eller ut mot gatan. Något som inte är så himla roligt. Som tur är finns det många olika vägar att gå i de flesta trädgårdarna, allt från att plantera en klassisk häck till att bygga staket med tillhörande grind. Så länge man planerar sitt val, så blir det inte bara något som håller nyfikna ögon borta, utan dessutom ett riktigt snyggt komplement till en redan underbart prunkande trädgård.

Låt dig inspireras av bilder på trädgårdar här på Houzz

Oavsett om du söker inspiration för en renovering av trädgård eller ska bygga ett snyggt designat trädgård från början så har Houzz 786 854 foton från de bästa designer, inredare, och arkitekter i landet, exempelvis GRADY-O-GRADY Construction & Development, Inc. och gardenUP®. Titta på foton med olika färger och stilar när du letar efter inredning för trädgård som inspirerar dig. Spara dem i en idébok eller kontakta experten bakom projektet för att se vilka designidéer de har för ditt hem. Upptäck även det fina fotogalleriet med bilder av trädgård fyllt av idéer och få reda på mer om exakt varför Houzz är den bästa hemsidan för renovering och design.
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.