1. Sällskapsrum
  2. Allrum

529 601 foton på allrum

Ett allrum är inte något alla har, bor du i lägenhet eller en mindre villa har du det troligtvis inte. Men vad är då ett allrum? Det och annan inspiration för inredning av allrum tar vi upp i den här texten. Läs vidare och låt dig inspireras!

Vad är ett allrum?


Ett allrum är lite som ett andra vardagsrum, som ofta finns på övervåningen i villor med två eller fler våningar. Ofta leder trappan från den första våningen upp in i en del av allrummet. Ett allrum är likt vardagsrum i många hem avsett för avkoppling och umgänge.

Hur ska jag inreda mitt allrum?


Hur du inreder ditt allrum är självklart upp till dig, vi människor har alltid olika åsikter om inredning och smak. Allrumet är inte något undantag, så gör det som känns rätt för dig och din familj helt enkelt. Nedan följer några generella tips på hur du kan tänka. Många människor väljer att inreda sina allrum som ett andra vardagsrum, komplett med soffor eller fåtöljer samt bord. Även stereoanläggning, TV, Blu-Ray- och DVD-spelare förekommer frekvent i dessa gemytliga sällskapsrum.

Eftersom att allrum lätt kan bli alldagliga kan det vara fint att liva upp rummet med detaljer. När det kommer till sofforna och fåtöljerna kan det till exempel vara roligt att inreda med några roliga kuddar för att göra rummet lite mysigare. För bordet kan du hitta fina underlägg, i allt från kork eller trä till marmor eller silver. Även några fina lampor kan hjälpa till att ge rummet en härlig känsla. Försök att hitta din stil helt enkelt!

Vi hoppas att den här texten gett dig lite inspiration till hur du kan inreda ditt allrum på övervåningen. Låt dig inspireras av bilder på allrum här på Houzz. Lycka till, och kom ihåg att det inte finns några rätt eller fel!

Oavsett om du söker inspiration för en renovering av allrum eller ska bygga ett snyggt designat allrum från början så har Houzz 529 601 foton från de bästa designer, inredare, och arkitekter i landet, exempelvis Kajsas Hem och Bjurfors Skåne. Titta på foton med olika färger och stilar när du letar efter inredning för allrum som inspirerar dig. Spara dem i en idébok eller kontakta experten bakom projektet för att se vilka designidéer de har för ditt hem. Upptäck även det fina fotogalleriet med bilder av allrum fyllt av idéer och få reda på mer om exakt varför Houzz är den bästa hemsidan för renovering och design.
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.