1. Sällskapsrum
  2. Allrum

542 668 foton på allrum

Bengt Ekehjelmsg 11
Bengt Ekehjelmsg 11
Simon Donini | photographer
Simon Donini
Foto på ett skandinaviskt allrum, med grå väggar, ljust trägolv och en fristående TV
Drottninggatan Residence
Drottninggatan Residence
B R I T T F U R N – Interior Design
Idéer för att renovera ett stort vintage avskilt allrum, med ett bibliotek, vita väggar och beiget golv
Styling 1:a Svedalavägen
Styling 1:a Svedalavägen
EJ Interior
Diakrit
Idéer för ett litet klassiskt allrum med öppen planlösning, med vita väggar, ljust trägolv och beiget golv
Lilla Lundsbergsvägen
Lilla Lundsbergsvägen
Camilla Kärnestedt
Foto: Anders Bergstedt
Idéer för ett skandinaviskt allrum, med grå väggar, ljust trägolv och beiget golv
Gessie
Gessie
Fastrus AB
Skandinavisk inredning av ett mellanstort allrum med öppen planlösning, med ett bibliotek, vita väggar, ljust trägolv, vitt golv och en öppen vedspis
KITCHEN
KITCHEN
DREAMHOUSE decorations
Idéer för nordiska allrum, med vita väggar, mellanmörkt trägolv och en väggmonterad TV
Villa Nockeby
Villa Nockeby
Kajsas Hem
Exempel på ett nordiskt allrum
Homestaging Handen
Homestaging Handen
Dekoracio AB
Inredning av ett nordiskt allrum
Styling av lägenheten Silioplatsen, Kvarnholmen
Styling av lägenheten Silioplatsen, Kvarnholmen
Vass Inredning
@patrik_jakobsson
Idéer för att renovera ett nordiskt allrum, med vita väggar, mellanmörkt trägolv och brunt golv
Ymervägen 2
Ymervägen 2
AM Design
Skandinavisk inredning av ett allrum, med vita väggar, mellanmörkt trägolv och brunt golv
GAV 20 Norrtälje
GAV 20 Norrtälje
myhome
Idéer för att renovera ett skandinaviskt avskilt allrum, med vita väggar, mörkt trägolv, en inbyggd mediavägg och brunt golv
Sveavägen
Sveavägen
Patrik Jakobsson
Inredning av ett nordiskt allrum
McLean Residence
McLean Residence
Details Interiors, LLC
Inspiration för ett mellanstort vintage allrum med öppen planlösning, med grå väggar, en bred öppen spis, en spiselkrans i trä och en väggmonterad TV
ФОТО/Уютная светлая квартира 76 м² для молодой семьи с ребенком
ФОТО/Уютная светлая квартира 76 м² для молодой семьи с ребенком
Казанцева Татьяна
Modern inredning av ett litet allrum, med ett bibliotek, vita väggar, mellanmörkt trägolv och en väggmonterad TV
Ett allrum är inte något alla har, bor du i lägenhet eller en mindre villa har du det troligtvis inte. Men vad är då ett allrum? Det och annan inspiration för inredning av allrum tar vi upp i den här texten. Läs vidare och låt dig inspireras!

Vad är ett allrum?


Ett allrum är lite som ett andra vardagsrum, som ofta finns på övervåningen i villor med två eller fler våningar. Ofta leder trappan från den första våningen upp in i en del av allrummet. Ett allrum är likt vardagsrum i många hem avsett för avkoppling och umgänge.

Hur ska jag inreda mitt allrum?


Hur du inreder ditt allrum är självklart upp till dig, vi människor har alltid olika åsikter om inredning och smak. Allrumet är inte något undantag, så gör det som känns rätt för dig och din familj helt enkelt. Nedan följer några generella tips på hur du kan tänka. Många människor väljer att inreda sina allrum som ett andra vardagsrum, komplett med soffor eller fåtöljer samt bord. Även stereoanläggning, TV, Blu-Ray- och DVD-spelare förekommer frekvent i dessa gemytliga sällskapsrum.

Eftersom att allrum lätt kan bli alldagliga kan det vara fint att liva upp rummet med detaljer. När det kommer till sofforna och fåtöljerna kan det till exempel vara roligt att inreda med några roliga kuddar för att göra rummet lite mysigare. För bordet kan du hitta fina underlägg, i allt från kork eller trä till marmor eller silver. Även några fina lampor kan hjälpa till att ge rummet en härlig känsla. Försök att hitta din stil helt enkelt!

Vi hoppas att den här texten gett dig lite inspiration till hur du kan inreda ditt allrum på övervåningen. Låt dig inspireras av bilder på allrum här på Houzz. Lycka till, och kom ihåg att det inte finns några rätt eller fel!

Oavsett om du söker inspiration för en renovering av allrum eller ska bygga ett snyggt designat allrum från början så har Houzz 542 666 foton från de bästa designer, inredare, och arkitekter i landet, exempelvis B R I T T F U R N – Interior Design och Patrik Jakobsson. Titta på foton med olika färger och stilar när du letar efter inredning för allrum som inspirerar dig. Spara dem i en idébok eller kontakta experten bakom projektet för att se vilka designidéer de har för ditt hem. Upptäck även det fina fotogalleriet med bilder av allrum fyllt av idéer och få reda på mer om exakt varför Houzz är den bästa hemsidan för renovering och design.
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.