1. Baby- & barnrum
  2. Babyrum

24 071 foton på babyrum

Har du nyligen fått tillökning eller är det på gång? Stort grattis! Då kanske du också har börjat fundera på ett babyrum eller bebisrum? När du väntar barn eller just fått barn är det mycket, och det kan vara svårt att hitta inspiration till inredning av ett babyrum. Men var bara lugn, det löser vi. Den här texten ger just inspiration, råd och tips om hur du kan tänka när du ska välja inredning till ditt babyrum. Läs vidare!

Jag vill låta min bebis sova i eget rum. Hur ska jag tänka när jag ska inreda ett bebisrum?


Att inreda ett babyrum för din pojke eller flicka behöver inte vara enkelt, men du ska inte göra det överdrivet svårt. Inredning för en baby och ett bebisrum behöver inte vara jättekomplicerad. Självklart ska du inte välja saker som du tycker är fula, men det allra viktigaste är det praktiska. Att göra radikala förändringar av rummet som är permanenta är kanske inte det bästa, i och med att det kommer att vara ett rum för din baby under en begränsad tidsperiod. Håll det enkelt, praktiskt och funktionellt. Dessutom behöver det ofta inte vara någon stress med att bli klar med rummet innan bebisen kommer. Visst är det skönt att ha det gjort, men ingen bebis sover i sitt egna babyrum första natten hemma, om man säger så.

Är det något mer som kan vara bra att tänka på kring vårt bebisrum?


Är du förälder sen tidigare är det här absolut ingen nyhet för dig, men hur som helst. Det är verkligen en väldigt bra idé att ha din bebis rum nära ditt eget, både för barnets och din egen skull. Du kommer att bli väckt av din bebis mitt i natten och behöva springa till babyrummet och då är det verkligen skönt och praktiskt om avståndet är så kort som möjligt.

Sen vill du givetvis att din baby ska bo i ett rum som ser fint ut, och det går självklart att ordna. Försök att hitta inspiration, göra idéböcker och kanske experimentera litegrann.

Låt dig inspireras av bilder på babyrum här på Houzz.
Lycka till med ditt bebisrum!

Oavsett om du söker inspiration för en renovering av babyrum eller ska bygga ett snyggt designat babyrum från början så har Houzz 24 071 foton från de bästa designer, inredare, och arkitekter i landet, exempelvis Turbo Beds och Zimmerman Workshop Architecture + Design. Titta på foton med olika färger och stilar när du letar efter inredning för babyrum som inspirerar dig. Spara dem i en idébok eller kontakta experten bakom projektet för att se vilka designidéer de har för ditt hem. Upptäck även det fina fotogalleriet med bilder av babyrum fyllt av idéer och få reda på mer om exakt varför Houzz är den bästa hemsidan för renovering och design.
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.