495 964 foton på klassiskt vardagsrum

Domingo Road Great Room Project
Domingo Road Great Room Project
Lace and Grace InteriorsLace and Grace Interiors
Idéer för mellanstora vintage allrum med öppen planlösning, med blå väggar, en väggmonterad TV, brunt golv och mörkt trägolv
McGee Home - Killowen Construction
McGee Home - Killowen Construction
Hearth and Home Distributors of Utah, LLC. (HHDU)Hearth and Home Distributors of Utah, LLC. (HHDU)
Warm family room with Fireplace focal point.
Exempel på ett stort klassiskt allrum med öppen planlösning, med vita väggar, ljust trägolv, en standard öppen spis, en spiselkrans i sten, en väggmonterad TV och brunt golv
Wayzata Dream Home Great Room
Wayzata Dream Home Great Room
DESIGNS! - Susan Hoffman Interior DesignsDESIGNS! - Susan Hoffman Interior Designs
Inspiration för klassiska vardagsrum, med beige väggar, mörkt trägolv, en standard öppen spis, en spiselkrans i sten och brunt golv
Hitta den rätta lokala yrkespersonen för ditt projekt
Hitta de bästa inredarna och renoveringsproffsen på Houzz.
Estates at Cohasset Elkton
Estates at Cohasset Elkton
Mary CookMary Cook
Bill Taylor
Idéer för vintage allrum med öppen planlösning, med ett finrum, vita väggar, mörkt trägolv, en standard öppen spis och en spiselkrans i sten
Classic Modern - Fireplace
Classic Modern - Fireplace
Mia Rao DesignMia Rao Design
The adjoining cozy family room is highlighted by a herringbone tile fireplace surround and built-in shelving. Bright pops of color add to the interest.
Winborn Whole Home Remodel
Winborn Whole Home Remodel
Bradford Custom Homes & RemodelingBradford Custom Homes & Remodeling
Shiplap Fireplace
Idéer för att renovera ett mellanstort vintage allrum med öppen planlösning, med vita väggar, ljust trägolv, en standard öppen spis och flerfärgat golv
Lake Front Country Estate
Lake Front Country Estate
Markalunas Architecture GroupMarkalunas Architecture Group
Lake Front Country Estate Living Room, designed by Tom Markalunas, built by Resort Custom Homes. Photography by Rachael Boling.
Klassisk inredning av ett allrum med öppen planlösning, med ett finrum, beige väggar, mellanmörkt trägolv, en standard öppen spis, en spiselkrans i sten och en väggmonterad TV
River Front Home
River Front Home
Rochelle Lee Interiors LLCRochelle Lee Interiors LLC
Inspiration för klassiska vardagsrum
Home Addition
Home Addition
L Marie Interior DesignL Marie Interior Design
Clients' first home and there forever home with a family of four and in laws close, this home needed to be able to grow with the family. This most recent growth included a few home additions including the kids bathrooms (on suite) added on to the East end, the two original bathrooms were converted into one larger hall bath, the kitchen wall was blown out, entrying into a complete 22'x22' great room addition with a mudroom and half bath leading to the garage and the final addition a third car garage. This space is transitional and classic to last the test of time.
WIMBLEDON FAMILY HOUSE
WIMBLEDON FAMILY HOUSE
STEPHEN FLETCHER ARCHITECTSSTEPHEN FLETCHER ARCHITECTS
New painted timber French windows and shutters, at one end of the living room, open onto a roof terrace situated atop the rear extension. This overlooks and provides access to the rear garden. Photographer: Nick Smith
Urban Townhome Living Room
Urban Townhome Living Room
LORRAINE G VALE, Allied ASIDLORRAINE G VALE, Allied ASID
In this combination living room/ family room, form vs function is at it's best.. Formal enough to host a cocktail party, and comfortable enough to host a football game. The wrap around sectional accommodates 5-6 people and the oversized ottoman has room enough for everyone to put their feet up! The high back, stylized wing chair offers comfort and a lamp for reading. Decorative accessories are placed in the custom built bookcases freeing table top space for drinks, books, etc. Magazines and current reading are neatly placed in the rattan tray for easy access. The overall neutral color palette is punctuated by soft shades of blue around the room. LORRAINE G VALE photo by Michael Costa
Modern Rustic Estate
Modern Rustic Estate
Swanson HomesSwanson Homes
This warm and rustic home, set in the spacious Lakeview neighborhood, features incredible reclaimed wood accents from the vaulted ceiling beams connecting the great room and dining room to the wood mantel and other accents throughout.
Linnean House
Linnean House
Donald Lococo ArchitectsDonald Lococo Architects
In the family room, a large custom carved Limestone fireplace mantel is focal at the end of the space flanked by two windows that looked out onto Rock Creek Park above a fireplace is the television. The left wing of the home is the more informal kitchen living and breakfast that's it in a parenthesized open plan these spaces rise to a ceiling height 14 feet. A simple island demises kitchen from family room. In the family room, a large custom carved Limestone fireplace mantel is focal at the end of the Family space. French casement windows are trimmed and treated like doors with transoms above tasty tails allows the windows 2 visually match the French doors at the front of the home and also continue the sense of verticality at fenestration focal points
Chelsea Townhouse renovation
Chelsea Townhouse renovation
Tim Clarke-Payton.comTim Clarke-Payton.com
Tim Clarke-Payton
Idéer för att renovera ett stort vintage separat vardagsrum, med ett finrum, grå väggar, mellanmörkt trägolv, en standard öppen spis och brunt golv
Bettendorf, Iowa - Jennifer Home (by Windmiller Design)
Bettendorf, Iowa - Jennifer Home (by Windmiller Design)
State Street InteriorsState Street Interiors
****Please click on image for additional details****
Exempel på ett klassiskt vardagsrum, med ett finrum, grå väggar, mörkt trägolv, en bred öppen spis, en spiselkrans i sten och en fristående TV
Living Room
Living Room
Paul Moon DesignPaul Moon Design
Idéer för att renovera ett stort vintage vardagsrum, med vita väggar och en standard öppen spis
Class Romantic Ranch
Class Romantic Ranch
KBG DesignKBG Design
Inspiration för mellanstora klassiska allrum med öppen planlösning, med grå väggar, mellanmörkt trägolv, en standard öppen spis, en spiselkrans i sten, brunt golv och en väggmonterad TV

495 964 foton på klassiskt vardagsrum

SouthEnd RowHome Living
SouthEnd RowHome Living
ZeroEnergy DesignZeroEnergy Design
This renovated brick rowhome in Boston’s South End offers a modern aesthetic within a historic structure, creative use of space, exceptional thermal comfort, a reduced carbon footprint, and a passive stream of income. DESIGN PRIORITIES. The goals for the project were clear - design the primary unit to accommodate the family’s modern lifestyle, rework the layout to create a desirable rental unit, improve thermal comfort and introduce a modern aesthetic. We designed the street-level entry as a shared entrance for both the primary and rental unit. The family uses it as their everyday entrance - we planned for bike storage and an open mudroom with bench and shoe storage to facilitate the change from shoes to slippers or bare feet as they enter their home. On the main level, we expanded the kitchen into the dining room to create an eat-in space with generous counter space and storage, as well as a comfortable connection to the living space. The second floor serves as master suite for the couple - a bedroom with a walk-in-closet and ensuite bathroom, and an adjacent study, with refinished original pumpkin pine floors. The upper floor, aside from a guest bedroom, is the child's domain with interconnected spaces for sleeping, work and play. In the play space, which can be separated from the work space with new translucent sliding doors, we incorporated recreational features inspired by adventurous and competitive television shows, at their son’s request. MODERN MEETS TRADITIONAL. We left the historic front facade of the building largely unchanged - the security bars were removed from the windows and the single pane windows were replaced with higher performing historic replicas. We designed the interior and rear facade with a vision of warm modernism, weaving in the notable period features. Each element was either restored or reinterpreted to blend with the modern aesthetic. The detailed ceiling in the living space, for example, has a new matte monochromatic finish, and the wood stairs are covered in a dark grey floor paint, whereas the mahogany doors were simply refinished. New wide plank wood flooring with a neutral finish, floor-to-ceiling casework, and bold splashes of color in wall paint and tile, and oversized high-performance windows (on the rear facade) round out the modern aesthetic. RENTAL INCOME. The existing rowhome was zoned for a 2-family dwelling but included an undesirable, single-floor studio apartment at the garden level with low ceiling heights and questionable emergency egress. In order to increase the quality and quantity of space in the rental unit, we reimagined it as a two-floor, 1 or 2 bedroom, 2 bathroom apartment with a modern aesthetic, increased ceiling height on the lowest level and provided an in-unit washer/dryer. The apartment was listed with Jackie O'Connor Real Estate and rented immediately, providing the owners with a source of passive income. ENCLOSURE WITH BENEFITS. The homeowners sought a minimal carbon footprint, enabled by their urban location and lifestyle decisions, paired with the benefits of a high-performance home. The extent of the renovation allowed us to implement a deep energy retrofit (DER) to address air tightness, insulation, and high-performance windows. The historic front facade is insulated from the interior, while the rear facade is insulated on the exterior. Together with these building enclosure improvements, we designed an HVAC system comprised of continuous fresh air ventilation, and an efficient, all-electric heating and cooling system to decouple the house from natural gas. This strategy provides optimal thermal comfort and indoor air quality, improved acoustic isolation from street noise and neighbors, as well as a further reduced carbon footprint. We also took measures to prepare the roof for future solar panels, for when the South End neighborhood’s aging electrical infrastructure is upgraded to allow them. URBAN LIVING. The desirable neighborhood location allows the both the homeowners and tenant to walk, bike, and use public transportation to access the city, while each charging their respective plug-in electric cars behind the building to travel greater distances. OVERALL. The understated rowhouse is now ready for another century of urban living, offering the owners comfort and convenience as they live life as an expression of their values. Eric Roth Photo
1
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Houzz använder cookies och liknande teknik för att anpassa min upplevelse med relevant innehåll och det bästa Houzz produkter och tjänster kan erbjuda mig. Genom att klicka 'Acceptera' accepterar jag detta, så som det vidare beskrivs i Houzz Cookie Policy. Jag kan avvisa icke-essentiella cookies genom att klicka 'Administrera preferenser'.