39 382 experter inom badrumsdesign och renovering

När man ska renovera sitt badrum kan det uppstå vissa problem. Vart ska man duscha och gå på toaletten medan en badrumsrenovering pågår? Självklart är det svårt att undvika att vardagen förändras för en tid, men man kan definitivt begränsa detta genom att använda sig av bra hantverkare och rätt företag som kan det här med badrumsdesign och renovering av toalett och badrum. Mer
Byggfavoriten i Malmö är ett familjeföretag med lång erfarenhet inom byggbranschen. Vår styrka ligger i att... Läs mer
 • 040-601 91 81
 • Malmö
Kompakt Bygg tillgodoser behovet av en seriös byggfirma till ett konkurrenskraftigt pris. Företaget är... Läs mer
 • 073-154 40 01
 • Stockholm
Staffanstorps Kakelservice AB erbjuder vi helhetslösningar för er badrumsrenovering då vi samordnar allt både med... Läs mer
 • 070-202 35 60
 • Staffanstorp
Butik med all inredning till badrummet. Kakel, klinker, mosaik, möbler, duschar, badkar, blandare, duschväggar,... Läs mer
 • 08-627 01 70
 • Järfälla
Hos oss blir drömmen till verklighet. Det skall kännas tryggt hela vägen när du renoverar ditt badrum. Tid,... Läs mer
 • 031-381 41 00
 • Göteborg
Företaget grundades som en enskild firma och vidareutvecklades till ett AB. ANK bygg drivs och ägs av 2 bröder... Läs mer
 • 08-32 78 78
 • Stockholm
SKÅNSKA BAD är ett företag med huvudsaklig inriktning på badrumsrenovering och våtutrymmen. Företaget har... Läs mer
 • 042-400 94 40
 • Helsingborg
VRB BYGG AB är ett byggföretag som arbetar med kvalitativa arbeten, våra specialområden är kompletta lösningar på... Läs mer
 • 070-014 14 10
 • Stockholm
Svedbergs grundades redan 1920 och har sedan 1962 tillverkat kvalitetsprodukter för badrum. Idag är företaget... Läs mer
 • 0321-53 30 00
 • Dalstorp
Detta gör vi Foxor Bygg AB •Renoverar gamla bad-och duschrum, toaletter, tvättstugor •Bygger nya bad- och... Läs mer
 • 076-236 72 12
 • oxie
Jobbar över hela Sverige men är baserad i Falun. Företaget är ett säljbolag inom kök & bad plus även Spa och... Läs mer
 • 072-233 75 10
 • Falun
Vi utför badrumsrenovering och ombyggnation av Våtutrymmen, Kök m.m. Med Totalentreprenad tar vi garanti ansvar... Läs mer
 • 070-404 05 05
 • Stockholm
Om oss Martinez Totalentreprenad AB finns i Göteborg och har omfattande erfarenhet av badrumsrenovering. Vi... Läs mer
 • 031-300 60 00
 • Göteborg
Vi på Norfloor Kakel tillhandahåller kakel och klinker både för inomhus- och utomhusmiljöer. I vår kakelbutik... Läs mer
 • 08-550 888 08
 • Södertälje
Vi är ett är företag specialiserade på plattsättning och badrumsrenovering sedan 2007, med hela Storstockholm som... Läs mer
 • 070-759 72 51
 • Täby
Utvalda omdömen om Badrumsdesign och renovering
Byggfavoriten i Malmö AB
Badrumsdesign och renovering
"Vi renoverade nyligen två badrum i vår villa, ett större och ett mindre. Från start till färdigt arbete har vi fått god och professionell hjälp och service. Vi är väldigt nöjda med resultatet och kan tänka oss att anlita Byggfavoriten i Malmö igen för fler framtida renoveringsprojekt. Varma rekommendationer!"
- Emma M P
Kompakt Bygg Stockholm AB
Badrumsdesign och renovering
"Vi anlitade Kompaktbygg för första gången nyligen och de har renoverat hela vår källare inklusive bad-dusch-tvätt med en hel del speciallösningar och mycket kakling o klinkring och därtill renovering/slipning av gammal trappa som var limmad m heltäckningsmatta. Detta arbete har dom gjort på ett mycket proffsigt sätt, med ett slutresultat som är långt över förväntan och dessutom till ett pris som känns rimligt. De hade stor förståelse för önskemål om ändringar/tillägg längs vägen och det gav inga otrevliga överraskningar i priset i slutändan. Eventuella pristillägg kommunicerades tydligt. Tilläggas måste att gänget som var hos oss dessutom var mycket trevliga och behagliga att ha att göra med. Gäller VD såväl som röris, plattsättare, elektriker o byggare. Så det får bli toppbetyg!"
- joakim_skoghed
Staffanstorps kakelservice AB
Badrumsdesign och renovering
"Mycket trevliga hantverkare som gjorde ett väldigt bra arbete. Hade även bra tips och idéer kring hur man kunde lösa problem och utmaningar som alltid dyker upp i stora projekt."
- aspiro999
Kakleriet
Badrumsdesign och renovering
"Kakleriet har I vår entreprenad leveras I rätt tid och till rätt pris med förväntad kvalitet. Återkommer med nästa förfrågan inom kort."
- mickemas8
Badrumsfixaren i Sverige AB
Badrumsdesign och renovering
"Skickligt jobbat och bra tidshållning! Badrumsrenoverqrna var väldigt hjälpsam med att lista ut lösningar och förslag på badrumsrenovering som jag utförde i slutet på 2013 i ett litet badrum som innefattade genomgående kakling, badrumsmöbler som skåp samt dusch. Rördragning vad bra och elektriska biten likaså."
- Christian Ademius
A.N.K. Bygg & Renovering
Badrumsdesign och renovering
"ANK levererade det de lovade. Från konsultation till genomförande. Mycket kunnig personal som samarbetade bra. Min köksrenoveringen blev klart före den avtalade dagen. Jag blev mycket nöjd med resultatet. Rekommenderar gärna ANK till de som behöver anlita expert."
- charles_erlander
Skånska Bad
Badrumsdesign och renovering
"Skånska Bad renoverade vårt badrum på 18 dagar vilket var rimligt, eftersom vårt badrum var stort. Byte utfördes på rörstammar och elektricitet. Alla hantverkare och kontorspersonal var mycket trevliga och hjälpsamma. Vi fick ett jättefint badrum. Tack Skånska Bad. Ingrid och Bengt Fredriksson på Råå"
- Bengt Fredriksson
VRB Bygg
Badrumsdesign och renovering
"Snabba, effektiva och bra dialog genom hela projektet. Vårt badrum är superfint! Kan varmt rekommendera Akif och hans team på VRB Bygg!"
- Andreas Bolonassos
Svedbergs
Badrumsdesign och renovering
"Otroligt professionella och jordnära i allt de företar sig. Vackra produkter och stylade miljöer i utställningar och på mässor!"
- Anna Granstig
Foxor AB
Badrumsdesign och renovering
"Lyhörda inför renovering gällande önskemål och materialval, höll tidsplanen och kom med goda råd innan och under tiden renoveringen pågick."
- Sanja
Registrera din verksamhet här utan kostnad – Läs mer

Vilka företag är bäst på renovering av badrum ?


Att bygga badrum innefattar flera moment. Både design och planering är viktigt. Ska man lägga våtrumsmatta eller är det helkaklat som gäller?

Eftersom en renovering av ett badrum eller en toalett kräver expertis inom flera områden så kan man behöva använda sig av flera olika personer. Det viktigaste är att man är överens som vad som ska göras och till vilket pris. Man kan således använda sig av ett företag för att kakla själva badrummet och ett annat till att designa badrummet. Oavsett om man ska renovera sitt badrum billig eller dyrt så bör man titta på vad företaget renoverat tidigare så att man hittar ett som går i ton med vad man själv är ute efter. Det viktigaste är att företaget inom badrumsdesign och renovering har våtrumsbehörighet så att de använder rätt material för att motverka fuktskador.

Vad ska man tänka på när det kommer till badrumsdesign?


Trots att badrummet är ett praktiskt rum så bör inredningen och dess stil gå med resten av hemmet. Fundera över alla delar så att det blir ett enhetligt och komplett badrum. Detta gäller allt från vilken golvmatta eller vilket kakel man vill ha till sitt badrum. Att renovera ett litet badrum kräver mer planering. Anlitar man ett badrumsproffs så har dessa ofta arbetat med alla typer av utrymmen och kan komma med en hel del matnyttiga tips. Designen är viktig både ur ett utseendemässigt och funktionellt perspektiv.

Vad kostar det att bygga om ett badrum?


Lite beroende på vad man ska göra om i sitt badrum så varierar slutpriset. Priset är beroende av material, vilken hjälp man väljer att ta samt hur mycket man behöver byta ut och installera. Att renovera en gästtoalett kan likväl dra iväg prismässigt om man väljer dyra produkter och exklusivt material. Därför är det omöjligt att sätta ett pris på att bygga nytt badrum, det beror helt och hållet på hur mycket man väljer att göra om.
Storstäder med experter