1. Baby- & barnrum
  2. Barnrum

1 foton på barnrum, med svart golv

A Study in Contrasts
A Study in Contrasts
SV Design
The owners of this 1941 cottage, located in the bucolic village of Annisquam, wanted to modernize the home without sacrificing its earthy wood and stone feel. Recognizing that the house had “good bones” and loads of charm, SV Design proposed exterior and interior modifications to improve functionality, and bring the home in line with the owners’ lifestyle. The design vision that evolved was a balance of modern and traditional – a study in contrasts. Prior to renovation, the dining and breakfast rooms were cut off from one another as well as from the kitchen’s preparation area. SV's architectural team developed a plan to rebuild a new kitchen/dining area within the same footprint. Now the space extends from the dining room, through the spacious and light-filled kitchen with eat-in nook, out to a peaceful and secluded patio. Interior renovations also included a new stair and balustrade at the entry; a new bathroom, office, and closet for the master suite; and renovations to bathrooms and the family room. The interior color palette was lightened and refreshed throughout. Working in close collaboration with the homeowners, new lighting and plumbing fixtures were selected to add modern accents to the home's traditional charm.
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.