Borer Stolphus ABs profilbild

Borer Stolphus AB

Om oss

Mina kunder sträcker sig från allt till privatpersoner, företag & föreningar. Referenser finns om så önskas. En god service och hantverks skicklighet är något som genomsyrar hela företagets verksamhet. Funderar Ni på att bygga om, renovera, bygga till eller kanske till och med bygga nytt, stort som smått. Tveka Ej att ta kontakt med en hantverkare som håller vad han lovar! Husen byggs av norrlänsk furu som ett hantverk från stock till färdig stuga. Kundens önskemål står i fokus och inget hus blir det andra likt. Syllring och hammarband är av 150 x 200 mm virke och stolparna i 200 x 200 mm virke. Mellan stolparna är det 25 mm okantad panel. Profilen på stolparna och den grova panelen ger maximal träkänsla. Den kraftiga stommen klarar sig med plintar som grund. Husen byggs i sektioner för att underlätta transport och uppmontering. I taket används en sågad mittås eller synliga rundåsar som ger hög inre takhöjd, med gott om plats för loft. Vill man ha ytterligare plats så gör vi väggen högre. Vi kan leverera vildmarkspanel till innertaket. Vi hjälper till att ta fram en bra lösning för varje kund. Från första ritningen till färdigt hus.

Tjänster som erbjuds:

Anläggning av plåttak, Badrumsrenovering, Bygga trädäck, Bygge av garage, Byggföretag, Design & konstruktion av gästhus, Design och anläggning av veranda, Fasadrenovering, Fönsterbyte, Förrådsdesign och konstruktion, Husramar, Kakelmontering, Köksrenovering, Montering av fasadpanel, Montering av gipsvägg, Montering av takrännor, Nybyggnation, Uppbyggnad av carport, Utbyggnad av hemmet

Område för tjänster

Åsele, Åre kommun, Klimpfjäll, Kittelfjäll, Vilhelmina, Stor blåsjö, Hemavan, Tärnaby, Dorotea

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

1 idébok

Borgsjö360
919 92
Åsele
Sverige
Typisk jobbkostnad 10 000 - 5 miljoner kr
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.