Salma Bygg, Ström & Måleri ABs foto

Salma Bygg, Ström & Måleri AB

Salma Bygg Vi kan hjälpa dig med mycket – från totalrenoveringar och nybyggen till mindre projekt som renovering av kök och badrum eller att byta fönster. Vi är ritar och tillverkar platsbyggda garderob och kök unikt för varje kund. Vi är skickliga på att hitta lösningar på problem och att hjälpa våra kunder förverkliga sina idéer. De arbeten vi utför följer alltid nödvändiga regler och riktlinjer. Våra hantverkare är yrkesspecialister med stor erfarenhet. Vi arbetar genomgående med moderna verktyg och maskiner som är tidseffektiva och säkra. Vi lägger stor vikt vid kvalitet och att använda rätt material och rätt konstruktioner på rätt ställen.

Tjänster som erbjuds:

Badrumsrenovering, Bergsborrning, Betonggolv, Betongreparation, Brandsäkring, Bygga till fler rum, Bygga trädäck, Bygge av garage, Byggnadsteknik, Design av entré, Design och anläggning av veranda, Energieffektiva bostäder, Fasadrenovering, Fönsterbyte, Fönstermontering, Förrådsdesign och konstruktion, Golvläggning, Hemrenovering, Husbesiktning, Installation av dusch, Installation av fönsterkarm, Installation av solpaneler, Installation av takfönster, Isoleringsarbete, Kakelmontering, Konstruktion av husgrund, Konstruktion av modulhem, Konstruktion av små hus, Konstruktion av utomhuskök, Källarrenovering, Köksrenovering, Lägga tak, Lägga trägolv, Läggning av nytt tak, Läggning av takpannor, Markförberedelse, Montering av skjutdörrar, Montering av trappor, Monteringsfärdiga hus, Murverk, Nybyggnation, Platsbyggd hemmabar, Platsbyggda skåp, Reparation av trädäck, Rivning, Tillbyggnad för modulhem, Uppbyggnad av carport, Utbyggnad av hemmet, Platsbyggda garderob, Platsbyggda kök

Område för tjänster

Stockholms län

Utmärkelser:

Vi kan erbjuda både hantverkare med allmän ID06-kompetens och hantverkare med särskild specialistkompetens – till exempel elektriker, VVS-tekniker, BKR, HETA arbeten och Säker vatten.

Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.