Salma Bygg, Ström & Måleri ABs profilbild

Salma Bygg, Ström & Måleri AB

Om oss

Salma Bygg Vi kan hjälpa dig med mycket – från totalrenoveringar och nybyggen till mindre projekt som renovering av kök och badrum eller att byta fönster. Vi är ritar och tillverkar platsbyggda garderob och kök unikt för varje kund. Vi är skickliga på att hitta lösningar på problem och att hjälpa våra kunder förverkliga sina idéer. De arbeten vi utför följer alltid nödvändiga regler och riktlinjer. Våra hantverkare är yrkesspecialister med stor erfarenhet. Vi arbetar genomgående med moderna verktyg och maskiner som är tidseffektiva och säkra. Vi lägger stor vikt vid kvalitet och att använda rätt material och rätt konstruktioner på rätt ställen.

Tjänster som erbjuds:

Badrumsrenovering, Bergsborrning, Betonggolv, Betongreparation, Brandsäkring, Bygga till fler rum, Bygga trädäck, Bygge av garage, Byggnadsteknik, Design av entré, Design och anläggning av veranda, Energieffektiva bostäder, Fasadrenovering, Fönsterbyte, Fönstermontering, Förrådsdesign och konstruktion, Golvläggning, Hemrenovering, Husbesiktning, Installation av dusch, Installation av fönsterkarm, Installation av solpaneler, Installation av takfönster, Isoleringsarbete, Kakelmontering, Konstruktion av husgrund, Konstruktion av modulhem, Konstruktion av små hus, Konstruktion av utomhuskök, Källarrenovering, Köksrenovering, Lägga tak, Lägga trägolv, Läggning av nytt tak, Läggning av takpannor, Markförberedelse, Montering av skjutdörrar, Montering av trappor, Monteringsfärdiga hus, Murverk, Nybyggnation, Platsbyggd hemmabar, Platsbyggda skåp, Reparation av trädäck, Rivning, Tillbyggnad för modulhem, Uppbyggnad av carport, Utbyggnad av hemmet, Platsbyggda garderob, Platsbyggda kök

Område för tjänster

Stockholms län

Utmärkelser:

Vi kan erbjuda både hantverkare med allmän ID06-kompetens och hantverkare med särskild specialistkompetens – till exempel elektriker, VVS-tekniker, BKR, HETA arbeten och Säker vatten.

Expertinformation:

Salma Bygg är ett mångsidigt byggbolag med bred kompetens och stor erfarenhet. Vi hjälper både privatkunder och företag. I alla arbeten vi gör finns det två gemensamma nämnare – vi strävar efter att leverera hög kvalitet och att du som kund ska känna trygghet under arbetets gång. Det spelar ingen roll om det är större eller mindre projekt. Vi vet att för våra kunder är varje uppdrag det viktigaste, och vi tar oss an varje uppdrag med stolthet i vårt hantverkskunnande och en ansvarskänsla för det jobb vi ska göra. Vi går inte hem förrän det är klart. Vi går inte hem förrän du är nöjd. Bra att veta om Salma Bygg: Vi har hög kreditvärdighet Vi har serviceavtal på maskiner och verktyg Vi har entreprenörsförsäkring och ansvarsförsäkring Vi har särskilda behörigheter, till exempel HETA arbeten, BKR och Säker vattenanslutning. Vi är experter inom platsbyggda garderob och platsbyggda kök.

Tillbaka till navigering

Projects

Cubes

2 foton
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering

Omdömen

Du kan skriva det första omdömet för Salma Bygg, Ström & Måleri AB
Välj ditt betyg
Kontakta Salma Bygg, Ström & Måleri AB
127 30
Skärholmen
Sverige
Vid löpande fakturering redovisas material och arbetade timmar allteftersom bygget fortlöper. Vid längre projekt redovisas dessa rapporter löpande under arbetet. Måleri 600 kr/tim Snickeri, betong, grund 660 kr/tim Plattsättning 660 kr/tim EL 720 kr/tim VVS 780 kr/tim Ventilation 780 kr/tim Plattsbyggda möbler och finsnickeri 800 kr/tim Offereringstjänster 850 kr/tim Ansökningar, bygglov, bygganmälan etc. 1250 kr/tim Priser inklusive moms.
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.