Välkommen till ett byggvaruhus av det rätta virket. Hos oss finns allt för hemmafixare, trädgårdsintresserade och professionella hantverkare. Idag har vi hela 20 byggvaruhus i Sverige. Sedan starten 1996 har K-rauta utvecklats till ett av marknadens mest kompletta byggvaruhus. Varuhusen har blivit större och det gedigna sortimentet har utökats och kompletterats. K-rauta har finska rötter och är helägt dotterbolag till Finlands största handelskoncern, Kesko. Grunden för K-rautas framgångar i Sverige är engagerade och kunniga medarbetare. Motiverade och välutbildade medarbetare inspirerar och erbjuder i förlängningen ökad livskvalitet för kunderna. Kvalitetsprodukter och helhetslösningar till rätt pris är vad vi jobbar med. Vi tror på att ett handslag fortfarande gäller. Så välkommen till ett byggvaruhus av det rätta virket. Här hittar du alla de produkter som krävs för dig som är proffs, så väl som dig som fixar hemma när tillfället ges.

Tjänster som erbjuds:

Byggmaterial, El och belysning, Heminredning, Hushålls- och fritidsprodukter, Järnvaror Kök, badrum och förvaring, Trädgård, Trädgårdsmaskiner, Värme, kyla och VVS, Verktyg, Virke

1 projekt för K-rauta
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.