VILENTAs profilbild

VILENTA

Om oss

Drömmer du om ljusa ytor och mer plats? Vill du också kunna öppna upp hela väggen och njuta av vidgade vyer? Känner du att hemmets ytor kan flyta ihop på ett bättre sätt? Du är inte ensam... fler och fler hushåll i Sverige känner samma sak. Och det finns en lösning! VIKDÖRRAR Välkommen till Vilenta. Vi tror på öppenhet. Vi tror på ljus och glädje. Vi tror att när vi människor får leva i en ljus och öppen miljö så blir vi gladare, lyckligare och kreativare. Samtidigt tror vi att det är viktigt att kunna stänga om sig. Stänga ute kyla, värme, mörker, ljus eller obehöriga individer. Vi tror att den bästa, vackraste och säkraste lösningen som uppfyller dessa behov är Vikdörrar. I sortimentet hittar du vår specialitet vikdörrar i alla tillgängliga material och modeller. Även fasta glaspartier, skjutdörrar, takfönster och vridfönster i pvc har vi att erbjuda. Vi har hjälpt många fastighetsägare att välja rätt ögon till sina hus och många byggare har oss som sin främsta leverantör av fönsterprodukter. Här på Houzz delar vi med oss av bilder på våra spännande projekt!

Tjänster som erbjuds:

Försäljning av dörrar, Rådgivning om fasadpartier, Vikdörrar, Vikpartier, Vikväggar, Vikfönster, Skjutdörrar

Område för tjänster

Burseryd, Hela Sverige, Stockholm, Göteborg, Malmö, Kalmar, Öland, Gotlands län, Vänersborg, Trollhättan, Jönköping, Linköping, Norrköping, Lidköping, Halmstad, Falkenberg, Varberg, Båstad, Ängelholm, Helsingborg, Vargön, Värnamo, Gislaved, Gnosjö, Växjö

Expertinformation:

Vi samarbetar med Återförsäljare, Byggare, Arkitekter och Hustillverkare med att öka värdet på fastigheter genom att leverera designprodukter för vidgade vyer. Detta görs främst med VIKDÖRRAR som är vår specialitet. Se mer på https://www.vilenta.se/vikdorrar Du kan även köpa VILENTA VIKDÖRRAR på https://www.bygghemma.se/varumarken/vilenta/.

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering

Omdömen

Du kan skriva det första omdömet för VILENTA
Välj ditt betyg
Tillbaka till navigering

2 idéböcker

Tillbaka till navigering
Storgatan 31
333 77
Burseryd
Sverige
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.