K.V. All Service ABs profilbild

K.V. All Service AB

Om oss

Vi är ett företag som utför allt inom byggbranschen och har både erfarenhet och kunskap. Några andra ord om oss och vårt arbetssätt: Vi garanterar att arbetet utförs på ett fackmannamässigt sätt och vid rekommenderade väderförhållanden. Arbetskostnaden är fast och blir aldrig större än vad vi har angivit i offerten. Ni får självklart se alla kvitton på förbrukat material om det inköpes av oss. Ni betalar aldrig något i förskott utan betalningen sker först när arbetet är klart och godkänt. Vill du komma i kontakt med oss på K.V. All Service AB är du välkommen att ringa 073-988 84 43 eller e-post: info@kv-allservice.se

Tjänster som erbjuds:

Fasadmålning, Snickeri och måleri arbete, Fasadbyte, Lagenhetsrenovering

Område för tjänster

Stockholms län

Expertinformation:

K.V. All Service AB är ett modernt företag som startade 2011 och har sedan dess vuxit och blivit ett medelstort bolag i byggnadsbranschen inom Storstockholmsområdet. Vår vision är att vara ett självklart val för kunder när kvalité i ett helhetsperspektiv är prioriterat. Vi är ett företag med fokus på att hålla vad vi lovar.

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

4 idéböcker

14144
Huddinge
Sverige
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.