Rekpol fönsters profilbild

Rekpol fönster

Om oss

Hos Rekpol Fönster hittar du underhållsfria samt måttbestämda fönster och dörrar i PVC-plast från den största tillverkaren i Europa. Våra fönster och dörrar är billigare, håller längre och isolerar även värme bättre än traditionella träfönster. PVC - Mer än bara ett plastfönster PVC är ett perfekt material i fönsterkonstruktioner och varje år väljer allt fler att sätta in plastfönster i sina fastigheter, något som inte är speciellt konstigt. PVC-fönster är absolut underhållsfria, vackra, stilrena, miljövänliga och behöver aldrig målas. De kan fås med i stort sett alla glasalternativ som finns på marknaden och är redan i grundutförandet säkra och trygga. Helt enkelt en flexibel helhetslösning som fyller alla dina kriterier!

Tjänster som erbjuds:

Dubbelglasfönster, Fönsterbyte, Fönstermontering, Fönstertoning, Försäljning av fönster, Installation av fönsterkarm, Installation av takfönster, Specialbeställda fönster, Tvådelade fönster

Expertinformation:

Hos Rekpol Fönster hittar du underhållsfria samt måttbestämda fönster och dörrar i PVC-plast från den största tillverkaren i Europa. Våra fönster och dörrar är billigare, håller längre och isolerar även värme bättre än traditionella träfönster.

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Omdömen

Du kan skriva det första omdömet för Rekpol fönster
Välj ditt betyg
Tillbaka till navigering
393 65
Kalmar
Sverige
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.