Markis och Persienns profilbild

Markis och Persienn

Om oss

Markis & Persienn Fabriken startade sin verksamhet 2004 och vi har som affärsidé att hjälpa våra kunder med alla typer av solskyddslösningar. Med lång erfarenhet, stort kunnande och god service skräddarsyr vi alltid våra produkter efter dina personliga önskemål. Vi levererar klimatsmarta solskyddslöningar till privat och offentlig miljö. Ett brett produktsortiment från välkända tillverkare garanterar individuella lösningar. För oss gäller kvalitet istället för kvantitet. ” skräddarsytt är vår standard ” I våra butiker kan ni också titta och känna på alla produkterna i vår utställning. Där hittar ni ett stort urval med markiser, persienner , rullgardiner, lamellgardiner, plisségardiner, fasadpersienner, terrassmarkiser, solfilm m.m. från de ledande tillverkarna i europa. Vi är medlem i Svenska Solskyddsförbundet som är en rikstäckande branchorganisation för företag verksamma inom solskyddsbranchen. Detta medger att vi kan lämna branschens starkaste garantier ” 3-års SSF garanti på produkt och arbete. Detta innebär att såväl material, tillverkningsfel samt fel gjorda av oss vid montering av produkterna omfattas av garantierna. Vi hoppas naturligtvis att du aldrig ska behöva använda denna garanti. Välkommen att besöka vår utställningslokaler i Växjö och Ljungby eller kontakta oss för ett hembesök. Lars, Mikael och Magnus

Tjänster som erbjuds:

På Markis & Persienn Fabriken hjälper vi våra kunder med alla typer av solskyddslösningar. Med lång erfarenhet, stort kunnande och god service skräddarsyr vi alltid våra produkter efter dina personliga önskemål.

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering

Omdömen

Du kan skriva det första omdömet för Markis och Persienn
Välj ditt betyg
Tillbaka till navigering
352 46
Växjö
Sverige
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.