Modulhus - Husleverantörs profilbild

Modulhus - Husleverantör

Om oss

En unik möjlighet att höja värdet på din bostad! Äntligen är den här, lagen som många husägare drömt om. Den 2 juli 2014 trädde den i kraft och innebär att du som äger ett en- eller tvåbostadshus kan bygga till en komplementbyggnad med markyta på upp till 25 kvm, helt utan bygglov! Nej, det är inte för bra för att vara sant. Med en boningsarea på upp till 34 kvm är ett Attefallshus från Modulhus det självklara valet för dig som sätter kvalitet och miljömedvetenhet i första rummet. Ny lag - nya möjligheter! Komplementbyggnaden som betalar sig själv Vore det inte fantastiskt att kunna bygga ett extra hus som i längden betalar sig självt? Med ett till hus på tomten är det möjligt att höja värdet på hela din fastighet och göra den mer attraktiv dagen du bestämmer dig för att sälja. Om du väljer att hyra ut det nya huset kommer det dessutom att generera en extra inkomst. Höjer värdet på din bostad! Vill du förverkliga drömmen om en egen ateljé, ge ditt barn möjligheten att flytta hemifrån samtidigt som du fortfarande har uppsikt, skapa mer plats för vänner och familj när de hälsar på, eller vill du kanske hjälpa till att bygga bort bostadsbristen? Är du ute efter en lyxig bastubyggnad, ett kontor till det egna företaget eller vill du bygga den där snickarboden för att kunna syssla ostört med din hobby? Möjligheterna är många och vi på Modulhus hjälper dig att se dem. Modulhus står vid din sida genom hela byggprocessen, Vi börjar med att kontakta din bank, lägger grund och jobbar på tills huset är färdigt, komplett med badrum och kök. En kontakt för allt ger mindre krångel, precis som det ska vara. Är du den händige personen som föredrar att göra saker själv? Inga problem, vi kan så klart leverera ditt hus som en byggsats, så står du för resten. Kvalitet och miljömedvetenhet - från dörrhandtag till kök Ett hus som andas kvalitet från golv till tak. Hus som är bestående ur ett miljöperspektiv byggda av exklusiva material. Smart isolering och låg energiförbrukning. Det är vad du får när du anlitar Modulhus. Våra hus har så pass bra isoleringsegenskaper att de klassas som EKO-hus, och vi följer självklart BBR (Boverkets byggregler) samt EKS (Europeiska konstruktionsstandarder). Då all vår produktion sker på ett och samma ställe minimerar vi också logistiken och undviker onödiga transporter. På vår hemsida kan du läsa mer om våra hus, se samtliga färdiga modeller och boka ett kostnadsfritt kundbesök. Välkommen!

Tjänster som erbjuds:

Arkitektritad design, Arkitektritningar, Hållbar design, Konstruktion av modulhem, Konstruktion av små hus, Markförberedelse, Miljövänligt byggande, Monteringsfärdiga hus, Nybyggnation, Planritningar, Poolhus, Tillbyggnad för modulhem, Utbyggnad av hemmet

Område för tjänster

Stockholm, Malmö, Göteborg

Utmärkelser:

ISO 2008: 9001, Behörig våtrum, certifierad elektriker, säkra installationer.

Tillbaka till navigering

Projects

Attefallhuset Isolde 30 kvm

5 foton
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering

Omdömen

Du kan skriva det första omdömet för Modulhus - Husleverantör
Välj ditt betyg
Tillbaka till navigering

2 idéböcker

Kontakta Modulhus - Husleverantör
Norr Mälarstrand 102
112 35
Stockholm
Sverige
Från ca 512.800 kr
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.