Fouremptywallss profilbild

Fouremptywalls

Om oss

Under år 2013 startades Instagramkontot @fouremptywalls. Kontot växte snabbt i storlek och dess popularitet medförde att bolaget Fouremptywalls grundades år 2014 och verksamheten idag består främst av styling-/inredningsuppdrag för såväl privatpersoner som företag. Om du vill du ha hjälp att skapa de bästa förutsättningarna för din bostad inför försäljning eller om du vill skapa ett vackert, tilltalande och funktionellt hem/kontor att leva/verka i, hjälper vi dig gärna! Fouremptywalls ledord är service, kvalitet och idérikedom där målet med varje uppdrag är att du som klient ska få uppleva det så omtalade "lilla extra". Med vår expertis och dina önskemål skapar vi tillsammans trivsamma miljöer att leva/jobba i.

Tjänster som erbjuds:

Design av arbetsrum, Design av babyrum, Design av lekrum, Design av matsal, Home Staging, Inredningsdesign, Sovrumsdesign, Vardagsrumsdesign

Område för tjänster

Uppsala

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

11 idéböcker

Tillbaka till navigering
Dalgatan 5C
752 18
Uppsala
Sverige
Typisk jobbkostnad 15 000 - 100 000 kr
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.