FridasDesign är ett inredningsföretag som startade sin verksamhet 2011 i Blekinge, där vi än idag är verksamma. Vi erbjuder kompletta inredningslösningar för hem och offentlig miljö, allt från att inreda ett rum till större uppdrag där vi projektleder. Tillsammans med våra hantverkare - FM Bygg - kan vi erbjuda helhetslösningar när det gäller både inredning och renovering. Därtill finns kringtjänster såsom hemstädning och flytthjälp, ja allt som har med ditt boende att göra. Vi utgår alltid från kundens behov, önskemål och förväntningar. Allt vi gör kännetecknas av ett perfekt kundbemötande med målsättningen att alltid överträffa kundens förväntningar. Våra samarbetspartners och leverantörer är noga utvalda. Stolta kan vi nu även kalla oss möbeltillverkare. Vi gör allt från utformning, utveckling och produktion, liksom utmaningen som ligger i att skapa något som håller länge på marknaden. Du som kund kan vara med och påverka slutresultatet genom att välja den trä- eller färgkombination som passar dig bäst. Grunden är genuint hantverk och fina naturmaterial. Det är minimalistiskt, lätt och avskalat, men ändå varmt och mer funktionellt. Skandinavisk design ligger oss varmt om hjärtat.

Tjänster som erbjuds:

Allt som rör ditt boende! Konsultation inom inredning/renovering. Homestyling omför försäljning. Samordnar och projektleder olika uppdrag, både små och stora. Egendesign och egentillverkning av möbler.

Område för tjänster

Södra Sverige när det kommer till våra tjänster. Våra möbler kan vem som beställa i vårt avlånga land eller utanför dess gränser.

1 projekt för FridasDesign
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.