LIVA är en kreativ studio som jobbar brett inom inredningsdesign. Raquel Özmen som driver LIVA i Jönköping är utbildad Inredningsdesigner från Copenhagen School Of Interior Design. Raquel är en kreatör ut i fingerspetsarna med öga för planlösningar, rumslighet, materialitet och kulörer i rum. Projekten varierar mellan allt ifrån inredningsuppdrag mot företag/privatpersoner till specialdesignade möbler och diverse inredningsdetaljer. LIVA tar fram kompletta ritningar som bland annat innefattar idéskisser, 3D bilder och ritningar för att ni ska kunna följa med i processen och vara delaktiga.
Tjänster som erbjuds:

3D-rendering, Badrumsdesign, Barnrumsdesign, Design av arbetsrum, Design av babyrum, Design av lekrum, Design av matsal, Design av trappa, Design av tvättstuga, Design av vinkällare, Färgkonsultation, Garderobsdesign, Hållbar design, Inköp av möbler, Inredningsdesign, Köksdesign, Planlösning, Planritningar, Projektledning, Rumsplanering, Sovrumsdesign, Vardagsrumsdesign

Område för tjänster

Jönköping, Stockholm, Göteborg, Linköping, Malmö

Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.