Vårt mål är att vara ditt självklara val av inredare oavsett om du är privatperson eller företag. Sedan starten 2004 har vi utvecklat processer och samarbeten för att snabbt och smidigt kunna tillgodose de skiftande behoven på en rörlig bostadsmarknad. Vi har alla gedigen erfarenhet av inredning och vi spenderar mycket tid på att hålla oss uppdaterade på vad som händer inom området, såväl i Sverige som internationellt. Vi brinner för det vackra, vi är experter på det praktiska och vi får saker och ting gjorda.
Tjänster som erbjuds:

Loft erbjuder byggbolag i Mälardalen ett brett tjänsteutbud inom inredning. Vi tillhandahåller konsulter för tillvalsförsäljning, sätter tillvalssortiment, fixar ert kundevent och inreder såväl inhyrda som egenägda visningslokaler. Vi hjälper dig med inredningen oavsett om du ska sälja din bostad eller vill genomföra en förändring och bo kvar.

Område för tjänster

Mälardalen

Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.