INREDNINGSHJÄLP Anlita oss när du vill förnya i ditt hem eller förverkliga din drömbostad! Vi garanterar att du blir nöjd! Att trivas i sin bostad bidrar till ökad livskvalitet. Där ska du kunna koppla av och tanka på med nya krafter. Jag hjälper gärna till med tips och råd. Ger inspiration och förslag i stil, färg och funktion. Även vid större renoveringar kan vi bidra med vår kompetens och kreativitet. HOMESTYLING Vi hjälper dig att öka värdet på din bostad genom att presentera den från sin bästa sidan via bilderna och sedan på visningarna.. Här utgår vi inte från din personliga smak utan arbetar självständigt och anpassar stylingen till den potentiella köpgruppen. Jag brinner för detta med inredning och hoppas att just jag får möjligheten att komma och presentera mig för dig när du funderar på att göra en förändring i din miljö.
Tjänster som erbjuds:

Badrumsdesign, Barnrumsdesign, Design av arbetsrum, Design av babyrum, Design av lekrum, Design av matsal, Design av tvättstuga, Design och konstruktion av uterum, Feng Shui, Färgkonsultation, Förminskning av husyta, Garagedesign, Home Staging, Inköp av möbler, Inredningsdesign

Område för tjänster

FARSTA

Utmärkelser:

Certifierad Inredare

Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.