Myhres & Coey Interior Design Studios foto

Myhres & Coey Interior Design Studio

Välkommen till Myhres & Coey. Vi arbetar som inredare för privata hem och företag. Tillsammans kombinerar vi din personliga stil med trivsamhet och funktion. Vi kan hjälpa dig oavsett om du vill uppdatera kontoret eller renovera din bostad. Vi börjar alltid med en inventering och ser till att passa in existerande möbler och bohag samt kommer med förslag till nya inköp om det behövs. Vi ritar in ditt projekt i vårt 3D ritprogram, så du får en god illustration av hur rummet kan se ut. I samarbete med dig gör vi en budget som vi också ser till att hålla. Vi hittar lösningen som passar dig.

Tjänster som erbjuds:

3D-rendering, Färgkonsultation, Inredningsdesign, Planlösning, Planritningar, Projektledning, Rumsplanering, Möblering, Heminredning privat, Inredning, Färgsättning, Belysning, Inredning kontor, Inredning Företag

Område för tjänster

Sverige, Danmark, Hallands län

Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.