Silent Decor Sweden ABs foto

Silent Decor Sweden AB

Vi har ett stort kunnande och ett brett sortiment av ljuddämpande och ljudisolerande produkter. Vi förser dig med ljudabsorbenter av högsta kvalitet och anpassar produkten efter dina behov. Alla våra produkter tillverkas i Sverige och uppfyller högt ställda krav när det gäller såväl kvalitet, miljö och hälsa. Vi kan även hjälpa dig med rådgivning och konsultation. Välkommen!

Tjänster som erbjuds:

Design av arbetsrum, Design av babyrum, Design av lekrum, Design av matsal, Design av trappa, Design av tvättstuga, Design av vinkällare, Design för särskilda behov, Design och konstruktion av uterum, Energieffektiva bostäder, Garagedesign, Hållbar design, Inköp av möbler, Inredningsdesign, Källardesign, Köksdesign, Ljusdesign, Miljövänligt byggande, Rumsplanering, Sovrumsdesign, Specialanpassade mattor, Specialanpassade möbler, Vardagsrumsdesign, ljudabsobenter, Akustiktavlor, Fototavlor, Mobillåda, Ljuddämpande

Område för tjänster

Jämshög, Sverige, Stockholm, Göteborg, Malmö

Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.