Lhådös Kakel ABs profilbild

Lhådös Kakel AB

Om oss

Lhådös Kakel är ett familjeägt företag specialiserat inom kakelbranschen. Du hittar våra produkter hos ett hundratal återförsäljare runt om i landet men vi har även en egen visningslokal i Enköping på Mästargatan 4. Varmt välkommen att kontakta oss eller våra återförsäljare om kakel och klinker. Lhådös Kakel har varit verksamt inom kakelbranschen sedan 1989. Vi importerar kakel och klinker främst från Italien, Spanien och Portugal men även i viss mån från andra delar av världen, bland annat från Marocko. Vi producerar också en katalog med vårt sortiment som vi hoppas ska inspirera till vackra rum över hela Sverige. Vi har ett brett urval av kakel och klinker som ständigt förändras både vad gäller färger, former och strukturer. I vårt sortiment finner du även mosaik, glasblock, och natursten.

Tjänster som erbjuds:

Vi importerar kakel och klinker främst från Italien, Spanien och Portugal men även i viss mån från andra delar av världen, bland annat från Marocko.

Område för tjänster

Vi har idag ett stort återförsäljarnät över så gott som hela Sverige. Lhådös Kakels produkter hittar du till exempel hos XL-Bygg, Woody Bygghandel och Bolist.

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering

Omdömen

Du kan skriva det första omdömet för Lhådös Kakel AB
Välj ditt betyg
Tillbaka till navigering

4 idéböcker

Mästergatan 4
745 37
Enköping
Sverige
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.