Eldabutiken i Gnesta är en av landets äldsta Eldabutiker och de är kända i hela Södermanland och södra Stockholm för att göra ett bra jobb. De har bred erfarenhet som de gärna delar med sig av för att vägleda sina kunder till rätt val av eldstad. I deras moderna butik har de ett stort showroom med många av produkterna utställda. Med Sveriges bredaste utbud på marknaden finns det något för alla smaker och inredningsstilar. För den som vill ha en unik design kan de frimura efter önskemål, och sedan måla, putsa eller använda stenar/kakel/annat. Förutom att installera eldstäder och skorstenar utför de även rökkanal-renoveringar och takrengöring med Grön-Fri.

Tjänster som erbjuds:

Försäljning och installation av eldstäder, spisar, kaminer samt skortstenar och renoverar rökkanaler. Utför även takrengöring med Grön-Fri.

Område för tjänster

Gnesta med omkrets av ca 7 mil; Södermanland och södra Stockholm.

Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.