Culimars profilbild

Culimar

Om oss

Culimar är så kända för vårt breda kvalitetssortiment av bänkskivor att själva köken ibland kommer i skymundan. Hos oss finns allt från hela köksinredningar till alla viktiga detaljer som gör köket fullständigt; gångjärn, knoppar och handtag, blandare, fläktar, etc. Våra skåpstommar Vi hjälper dig dessutom med alla goda råd och byggbeskrivningar du behöver. Hos Culimar får du service, sortiment och design och slipper onödiga mellanhänder. Culimar är köksspecialisten som inriktat sig på att ge god service och ett brett sortiment till små byggföretag och privatpersoner som själva renoverar eller bygger sitt kök. Vårt sortiment är hämtat från de bästa svenska och finska leverantörerna. Skåp, luckor eller beslag. Hos oss hittar du alla de detaljer som gör köket till hemmets trevligaste rum. Hos oss kan du dessutom få alla råd du behöver, vi kan det mesta om kök efter snart tjugo år i branschen. Vi kan också hjälpa till med monteringen av din nya köksinredning om du vill. Det är du som bestämmer. Besök vår utställning och vårt hämtlager så kan vi visa mera av vad Culimar kan erbjuda när det gäller modern köksdesign, flexibilitet och servicevilja. Det är lätt att komma till oss med bil och du lastar och lossar bekvämt inomhus, vilket underlättar mycket speciellt vintertid. Köp vad du behöver hos Culimar så slipper du onödiga mellanhänder. Välkommen till Culimar, dig egen köksgrossist!

Tjänster som erbjuds:

3D-rendering, Hållbar design, Installation av mikrovågsugn, Konstruktion av utomhuskök, Köksdesign, Köksrenovering, Montering av bänkskiva, Montering av skåp, Planlösning, Luckbyte, Köksplanering

Område för tjänster

Johanneshov, Stockholm

Tillbaka till navigering

11 projekt

Culimar spegellucka Tenori B

6 foton
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering
121 62
Johanneshov
Sverige
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.