Formaköks profilbild

Formakök

Om oss

Formaköks fokus ligger på att ta fram kök helt enligt kundens önskemål med stor valfrihet både när det gäller färg, form och materialval. Vi har en lång och gedigen erfarenhet av att designa, planera och tillverka kvalitetskök. Sedan 1990 har det framställts kök i vår fabrik i Småland, en gedigen kunskapsbank som kommer dig som kund tillgodo. Material och val av kvalitetskomponenter är en otroligt viktig del. Stor kraft läggs på att hitta samarbetspartners och leverantörer som klarar de av oss högt ställda kvalitetskraven. Att producera kök kan göras med både enklare material och detaljval, men det småländska hantverket prioriteras alltid! Formakök skapar en unik lösning där alla detaljer är viktiga, vi tar inga genvägar eller massproducerar standardlösningar. För oss gäller högsta kvalité i varje detalj, till varje kund, som ger oss sitt förtroende. Oavsett om det gäller ett minimalistiskt modernt kök, ett klassiskt lantkök eller alla stilar däremellan… Dina önskemål. Vår standard.

Tjänster som erbjuds:

Hemrenovering, Köksdesign, Köksrenovering, Platsbyggda badrumsmöbler, Platsbyggda bänkskivor, Platsbyggda köksskåp, Platsbyggda skåp, Platsbyggt skafferi, Specialanpassad klädkammare

Område för tjänster

Oskarshamn, Hemse, Västervik

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.