Urban Kitchenss profilbild

Urban Kitchens

Om oss

Hej nu kan du planera och köpa ditt kök i Hökarängens centrum. Vi har det bredaste sortimentet under ett tak i södra Stockholm, och hjälper er från första till sista steget. Vi har allt från tysk lyxig stilrenhet med grym ingenjörskonst, till stabila traditionella norrländska kök och moderna prispressade polska uppstickare. Allt är upp till dig och din plånbok. Du kan också måttbeställa garderober med skjutdörrar och tvättstugor med det lilla extra. Varmt välkomna in till vårt showroom, mellan 9 och 15 eller boka in ett kostnadsfritt och förutsättningslöst hembesök på en tid som passar just dig.

Tjänster som erbjuds:

3D-rendering, Köksdesign, Köksrenovering, Platsbyggda köksskåp, Projektledning, Specialanpassad klädkammare

Område för tjänster

Farsta, Stockholms län

Expertinformation:

Jag har designat, konstruerat, levererat och byggt kök i 26 år nu. Tiden har gått så fort, trenderna har avlöst varandra och det blir bara roligare med åren. Köksdesigner/VD Liza Löfström

Tillbaka till navigering

5 projekt

Komposit sten

4 foton
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

3 idéböcker

Tillbaka till navigering
Pepparvägen 9A
123 56
Farsta
Sverige
Typisk jobbkostnad 150 000 - 500 000 kr
Ett komplett kök kostar idag från 150 000 kr och uppåt. Då ingår skåp, vitvaror och bänkskivor. Arbetet är ytterligare en post att räkna in i ekvationen och då den är helt beroende av de aktuella förutsättningarna i just ditt projekt, så skickar jag alltid ut den snickaren ni vill jobba med, att räkna ut offerten för arbetet.
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.