Vedum Kök & Bad grundades 1919 av Viktor Lindberg. I dag ägs företaget av bröderna Magnus och Niklas Efraimsson. Vi finns sedan starten i Vedum, en liten ort cirka nio mil nordost om Göteborg. Vedum utvecklar, tillverkar, marknadsför och säljer köks-, badrums- och tvättstugeinredningar av hög kvalitet och god design för bostäder. Vi har Sveriges mest kompletta inredningssortiment från en ochsamma leverantör – målet är att vara bäst på helheten. Vi har en produktionsyta på 32.000 kvadratmeter och tillverkar cirka 18.000 kök och 21.000 badrumsinredningar per år. Vedum har i dag ca 460 anställda och omsatte under 2017 ca 740 miljoner kronor.
Tjänster som erbjuds:

Badrumsrenovering, Hemrenovering, Köksdesign, Köksrenovering, Miljövänligt byggande, Montering av bänkskiva, Montering av skåp, Renovering av skåpsluckor, Reparation av bänkskiva, Reparation av skåp, Utbyggnad av hemmet, Badrumsdesign

Område för tjänster

Vedum

Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.