Vedum Kök & Bads profilbild

Vedum Kök & Bad

Om oss

Vedum Kök & Bad inreder de skandinaviska hemmen med vacker, funktionell och långsiktig design. Vi utvecklar och tillverkar allt från kök och badrum, till tvättstuga och förvaring. Vedum grundades 1919 av Viktor Lindberg. Bolaget ägs idag av bröderna Magnus och Niklas Efraimsson och är Sveriges största familjeägda företag i sin bransch, med runt 460 medarbetare och med en årlig omsättning på cirka 765 miljoner kronor. Fabriken och huvudkontoret finns fortfarande kvar i det lilla västgötska samhället Vedum, där allting började för 100 år sedan. Vedum har egna utställningar i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Linköping, Malmö och i Vedum, samt återförsäljare inom bad över hela landet.

Tjänster som erbjuds:

Badrumsrenovering, Köksdesign, Köksrenovering, Miljövänligt byggande, Montering av bänkskiva, Montering av skåp, Renovering av skåpsluckor, Reparation av bänkskiva, Reparation av skåp, Hemrenovering, Utbyggnad av hemmet, Badrumsdesign

Område för tjänster

Vedum

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering

Omdömen

Du kan skriva det första omdömet för Vedum Kök & Bad
Välj ditt betyg
Tillbaka till navigering
Kontakta Vedum Kök & Bad
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.