Länsmansgården Design vänder sig till dig som sätter stort värde på design och estetik men som själv inte har tid eller möjlighet att stå för idéerna. Genom att anlita mig som professionell trädgårdsarkitekt redan i inledningsskedet av en renovering eller nybyggnation undviker du kostsamma misstag och får ett mer hållbart, funktionellt och stilfullt slutresultat. Jag hjälper dig med allt från formgivning till projektering och är med dig hela vägen från skiss till färdig trädgård. Länsmansgården Design finns i Dalby men tar sig an uppdrag i Lund, Malmö, Vellinge, Höllviken, Falsterbo samt i Köpenhamn. Jag tar mig också an uppdrag på distans.

Tjänster som erbjuds:

Trädgårdsdesign, Konsultation, Rådgivning och Föreläsningar.

Område för tjänster

Lund, Malmö samt övriga Skåne. Jag tar mig också an uppdrag i Köpenhamn och uppdrag på distans.

Utmärkelser:

Vann förstapris med "Den Flottaste Flotten" i Landskrona Trädgårdsgille 2015. Flotten hette "En rostig gammal järngrind2.

Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.