Pretty Marbles profilbild

Pretty Marble

Om oss

Vi vill erbjuda lyxiga och trendsäkra marmorbord som passar just dig och dina önskemål. Våra kunder är privatpersoner, företag som behöver kontorsmöbler samt inredningsdesigners och arkitekter. I vår webbshop får du som kund specialbeställa ett bord efter dina önskemål. Du väljer först vilket mått och vilken modell på ditt marmorbord du vill ha, sen väljer du färg på marmorn samt en färg på bordsunderredet. Allt för att du ska få just ditt perfekta bord! Vi erbjuder en mängd olika marmorbord som soffbord, sidobord, sängbord, matbord, kontorsbord och även separata marmorskivor. Det mesta är möjligt – låt oss hjälpa dig med din marmordröm!

Tjänster som erbjuds:

Säljer marmorbord i olika utföranden och färgsättningar. Vit, grön och svart marmor i kombination med lackade bordsunderreden i svetsat stål i svart, vitt eller mässingsfärg. Vi tillhandahåller soffbord, matbord, sidobord, sängbord, kontorsbord och separata marmorskivor. Vi hyr ut bord för styling-uppdrag och inför fotografering och visning utav försäljning av lägenheter. Kontakta oss per mail för mer information och prisuppgifter.

Område för tjänster

Kontor och lager i Stockholm men levererar våra bord i hela Sverige.

Expertinformation:

Mail: info@prettymarble.se Instagram: instagram.com/prettymarble.se Facebook: facebook.com/prettymarble.se

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

5 idéböcker

11641
Stockholm
Sverige
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.