Jessicas trädgårdsdesigns profilbild

Jessicas trädgårdsdesign

Om oss

Mitt arbete som trädgårdsmästare är väldigt omväxlande. Det är härligt att få arbeta så mycket utomhus, jag träffar många trevliga människor och får förmånen att arbeta i många olika sorters trädgårdar. Planeringen med skisser och funderingar kring växtval till olika platser är spännande och utvecklande. Att sedan få se dessa planer förverkligas genom att gräva och plantera är riktigt kul! Växter av olika slag sprider mycket glädje, det håller nog de flesta med om. Därför ser jag det som en stor förmån att få bidra till att skapa utemiljöer som uppfyller både krav på skönhet och funktion. Under vissa tider på året består mitt arbete mycket av fruktträdsbeskärning. Det är glädjande att många ser värdet i att kontinuerligt underhålla sina träd och buskar. Jessicas Trädgårdsdesign är ett mindre företag med personlig prägel och stort engagemang. Jag finns med dig genom hela ditt trädgårdsprojekt. Jag samarbetar även med andra duktiga trädgårdsmästare, anläggare och självklart erkänt bra växtleverantörer.

Tjänster som erbjuds:

3D-rendering, Trädgårdsdesign, Behandling av gräsmatta, Behandling och gödning av gräsmatta, Design av poolområde, Design av uteplats, Design och anläggning av pooldäck, Häcktrimming, Komposttäckning, Landskapsplanering, Planera stenläggning, Plantering, Sådd av gräsmatta, Trädplantering, Underhåll av mark och trädgård

Område för tjänster

Järfälla, Stockholms län

Utmärkelser:

Diplomerad trädgårdsmästare, Stockholms Trädgårdsmästarutbildning

Expertinformation:

Diplomerad trädgårdsmästare, Stockholms Trädgårdsmästarutbildning

Tillbaka till navigering

11 projekt

Surjordsrabatt i nivåer

5 foton
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

2 idéböcker

Tillbaka till navigering
Arlavägen 26
17761
Järfälla
Sverige
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.