Mima Mark ABs foto

Mima Mark AB

Mima Mark AB: KVALITET MED KUNDEN I FOKUS Vi arbetar för att nå vårt mål: där våra kunder är nöjda och våra uppdrag är professionellt utförda. Vi når vårt mål genom att ständigt lyssna och vara lyhörda för kundens behov och förväntningar. Bland våra kunder finns både privatpersoner och professionella uppdragsgivare. Vår främsta styrka är att se till helheten. För att kunna jobba på ett effektivt sätt, för våra kunder, vill vi gärna komma in redan i projekteringsstadiet för att kunna lyssna på uppdragsgivaren och bidra med vår kompetens i planeringsarbetet. Med noggranna förarbeten minskas risken för sent upptäckta problem som under arbetets utförande eller efter färdigställande skulle kräva mycket tid och pengar att komma tillrätta med. Arbetena utförs av kunnig personal och på ett professionellt sätt, från första bemötande till tekniskt utförande, färdigställande och efterkontroll i kvalitets- och miljöhänseende. Vi följer självklart gällande lagar och förordningar och håller oss uppdaterade med bästa kända branschstandard vad gäller materialval och tekniker.
Tjänster som erbjuds:

Den huvudsakliga verksamhetsinriktningen är markentreprenader som i huvudsak bedrivs med egen maskinpark. Vi utför en hel del arbeten som underentreprenör. Vi vill hålla bredden och har flera uppdragsgivare som företag, statliga verk, samfälligheter och privatpersoner. Trädgårdsanläggning: Vi bygger murar, dränerar, plattlägger, rullar gräsmattor, beskär, planterar och utför alla slags markarbeten. Sandsopning Snöröjning Avlopp

Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.