Garden & Greenhouse Scandinavias profilbild

Garden & Greenhouse Scandinavia

Om oss

Garden & Greenhouse levererar växthus, dubbelglasade orangerier, uterum och vinterträdgårdar. Växthus med enkelglas för att förlänga vår- och höstsäsongerna. Dubbelglasade orangerier för användning året runt – odling och umgänge på sommaren, vinterförvaring av medelhavsväxter under vintermånaderna. Våra nylanserade uterum och vinterträdgårdar kan utrustas med enkel- dubbel- eller trippelglas beroende på uppvärmningsbehov. Förutom vissa standardmodeller går det att specialbeställa i stort sett vilken form och storlek som helst på våra trädgårdsrum i glas, arkitektritat eller efter egna idéer. De kan designas stramt samtida eller med klassisk viktoriansk stil, fristående eller anslutas till befintligt boningshus eller annan byggnad. Strukturell styrka och hållbarhet skiljer ut Garden & Greenhouse från andra leverantörer. Aluminiumkonstruktionerna tål 150 kg snölast per m2 på taken och vindar upp till orkanstyrka, 36 m/s. Och de kan vid behov uppgraderas för att tåla ännu högre snö- och vindlaster. Garden & Greenhouse levererar till Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Tjänster som erbjuds:

Design och konstruktion av lusthus, Design och konstruktion av uterum, Design och konstruktion av växthus, Design och konstruktion av orangerier, Design och konstruktion av vinterträdgårdar

Område för tjänster

Ösmo, Sverige

Tillbaka till navigering

7 projekt

Specialbeställda växthus och orangerier

6 foton
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

2 idéböcker

Tillbaka till navigering
Vansta gård 13
148 92
Ösmo
Sverige
Typisk jobbkostnad 100 000 - 500 000 kr
Prisuppgifter på våra växthus, orangerier och uterum finns på http://garden-greenhouse.se Kontakta oss för offert som inkluderar måttritning på önskat växthus eller orangeri.
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.