Bulleen

Corian Large Island Bench Top in beautiful home in Bulleen. Custom made and designed to suit existing floor plan.

Bild på ett mellanstort funkis kök, med en undermonterad diskho, släta luckor, vita skåp, bänkskiva i koppar, rostfria vitvaror, klinkergolv i keramik och en köksö —  Houzz
Relaterade fotoämnen
Detta foto har 17 frågor

Se vad Houzz-redaktörerna säger:

anneellarddesign
Anne Ellard Design la till detta i Smarta designlösningar för ditt nya kök – läs innan du renoverar!30 april 2015

1. InnerlådorAtt ha mycket skafferiutrymme är väldigt viktigt för de flesta familjer – ju mer utrymme, desto bättre. Men oftast innebär det att ju större skafferi, desto mer saker i det. Att komma åt saker på breda skafferihyllor kan vara knepigt, och kan ibland innebära att du glömmer bort mat som du har köpt, vilket resulterar i massor av bortkastade varor med utgånget bäst-före datum. En av de bästa lösningarna för att skapa ett mer användarvänligt skafferi är att utnyttja utdragbara innerlådor istället för hyllor. Då kan du enkelt komma åt saker som hamnat längst bak, och slippa böja dig ner för att försöka nå svårtillgängliga utrymmen. Leta efter expansionsbeslag som har bra tyngdkapacitet, så att du verkligen kan belamra hyllorna utan att behöva oroa dig för att de ska gå sönder.

Foton i Bulleen

Kök med liknande färger
Potomac Kitchen Remodel
Kitchen Remodel
Kitchen Extension in KIngston Upon Thames
Designer Tips and Trends
Апартаменты в Ульяновске
Fairfax Virginia Kitchen 15
Ferienwohnung Dünenblick auf Norderney . Ein Projekt der Raumfabrik
My Houzz: Clean Style Perks Up an Open Brooklyn Apartment
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.