Die Villa Mölnycke nahe Göteborg - eine wahre Natur Oase

Großformatige Schiebeelemente lösen die Grenzen zwischen Innen- und Außenraum auf. Sie ermöglichen es, das Haus an sonnigen Tagen komplett zu öffnen, aber an kalten Wintertagen die Natur optisch in den Innenraum zu holen.

Architekt: Arkkas Arkitekter, Verberg, Schweden

Verarbeiter: Alufront, Sävedalen, Schweden

Bild: Schüco International KG

Idéer för att renovera en stor funkis matplats, med vita väggar och grått golv —  Houzz
Relaterade fotoämnen
Detta foto har inga frågor
Matplatser med liknande färger
Madeira House
Katsanevas Residence
Квартира для молодой семьи на Проспекте Мира
Noe Valley Residence
Northern Beaches House
Retro Kitchen Remodel
Chicago Residence #3
Lakeway Residence
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.