1. Sällskapsrum
  2. Hemmabio

56 303 foton på hemmabio

Att ägna ett helt, eller i alla fall ett halvt, rum åt ett intresse är inte alltid något som man har möjlighet till. Det beror helt enkelt på hur stort man bor, och med hur många andra man bor. Men är man filmälskare och har möjlighet till att ha en hemmabio , då ska man verkligen skaffa sig en! Det behövs egentligen inte mycket mer än ett bra hemmabiosystem och en biosoffa, och sen har man garanterat sig själv, och sina nära och kära, riktigt bra filmkvällar för resten av livet. Är man en riktig filmnörd och vill ta det ett steg längre för att förbättra upplevelsen ytterligare så kan man även skaffa sig surroundljud för att få till riktigt bioljud och en popcornmaskin för mumsiga tilltugg, men ibland räcker det också med en riktigt bra TV. Det beror helt enkelt vilken nivå man vill lägga sig på med sin hemmabio!

Vad är ett måste i en hemmabio?


Som tidigare nämnt så beror det på hur stort ens intresse är för film och hur viktig upplevelsen är när det kommer till hur avancerad hembio man faktiskt ska ha. Visst är riktiga biostolar och ett trådlöst hemmabiosystem väldigt kul och effektfullt att ha, men är det verkligen nödvändigt? Svaret på den frågan varierar såklart från person till person, för vissa så räcker det med en TV och en skön soffa att slappa i medan andra vill ha toppkvalitet på bild såväl som ljud. Man får helt enkelt utgå från sig själv och sina egna behov, på så sätt brukar man kunna skapa den bästa hemmabion för sig själv!

Hur svårt är det att bygga en hembio?


Om man inte är ute efter en allt för avancerad hemmabioanläggning så behöver en installation av hemmabio inte vara en allt för stor sak. Om man däremot vill gå “all in” och skapa en hemmabiograf som vem som helst skulle vara avundsjuk på, så kan det behövas att man tar hjälp av en expert på området. Och samma sak gäller med inredningen! För att verkligen få till den där magiska biografkänslan måste man ha rätt biostol och rätt affischer på väggarna med mera. Visst kan man nå den känslan även på egen hand efter att ha inspirerats, men åter igen kommer vi tillbaka till hur seriös man är med sin hemmabio. Man ska inte nöja sig med annat än perfekt om man verkligen har ett riktigt stort filmintresse och har just film som sin allra största hobby.

Låt dig inspireras av bilder på hemmabio här på Houzz

Oavsett om du söker inspiration för en renovering av hemmabio eller ska bygga ett snyggt designat hemmabio från början så har Houzz 56 303 foton från de bästa designer, inredare, och arkitekter i landet, exempelvis The Bellepoint Company och Harkey Construction, Inc.. Titta på foton med olika färger och stilar när du letar efter inredning för hemmabio som inspirerar dig. Spara dem i en idébok eller kontakta experten bakom projektet för att se vilka designidéer de har för ditt hem. Upptäck även det fina fotogalleriet med bilder av hemmabio fyllt av idéer och få reda på mer om exakt varför Houzz är den bästa hemsidan för renovering och design.
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.