Ska du bygga hus, fritidshus eller villa och söker en hustillverkare? Vi bygger ditt hus! På Borohus har vi byggt hus ända sedan Per Albin Hansson i ett riksdagstal lanserade begreppet ”Folkhemmet”, närmare bestämt sedan 1928. Sedan dess har vi inte träffat på en enda kund som haft precis samma tycke och smak som någon annan. Din husleverantör! Trender kommer och går men sällan har vi råkat på två husköpare som tycker att en och samma planlösning är den absolut bästa. Vi har heller aldrig haft en kund som inte vill ändra på en endaste liten detalj på en husritning. Därför har vi heller inte byggt ett enda hus, fritidshus eller villa som är identiskt med något annat. Smaken är helt enkelt olika. Liksom behoven. Liksom förutsättningarna. Liksom människorna. Välkommen att vara olika med oss på Borohus, en trygg hustillverkare!
Tjänster som tillhandahålls:

3D-rendering, Arkitektritad design, Arkitektritningar, Bygga till fler rum, Bygge av garage, Byggnadskonstruktion, Byggnadsskisser, Byggnadsteknik, Energieffektiva bostäder, Hållbar design, Miljövänligt byggande, Nybyggnation, Planlösning, Planritningar, Specialanpassade bostäder, Uppbyggnad av carport, Utbyggnad av hemmet

Område för tjänster

Mjöbäck

Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.