NEW TERRACOTTA. Ett kakel för dig som söker något extra utöver det vanliga. Ett handgjort kakel i 104 kulörer och i flera format! För hem, företag, restauranger, pooler, offentliga miljöer mm. Klassiskt nordiskt som vitt, grått och svart som alltid är ett säkert kort som bas. Vi kan också erbjuda ett kakel med karaktär som tar plats. Hos oss hittar du ett stort antal kulörer och glasyrer. Smaka t.ex. på Green Mojito. Red Chili Pepper, Lemon Tart, Creme Caramel! Om inte vårt sortiment räcker till, så kan vi hjälpa till med en specialbeställning utifrån din önskan. Fråga och vi offererar!
Tjänster som tillhandahålls:

New Terracotta är en modern linje av glaserade lerplattor tillverkade för hand av portugisiska hantverkare. Premissen är enkel: att slå samman den gamla tekniken med nutida estetik, som erbjuder en ny dimension av kakel. Minimibeställning 3 m² per kulör.

Område för tjänster

Sverige

Kontakt:Georg von Schmalensee
Plats:111 29
Stockholm
Sverige
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.