Magisk Pool & Spa AB
1 omdöme
Magisk Pool & Spa AB har specialiserat sig på allt inom pool & spabad. Vi levererar varor för ditt pool bygge eller ditt spabad på din terrass samt utför delade eller totalentreprenader för att du ska kunna få ditt pool projekt precis som du tänkt dig. vi kan göra alla typer av pooler, från glasfiber, stålpooler till betongpooler. .dina tankar och idéer är enda som sätter stopp för vad vi kan utföra. vill du ha overflow på en sida eller runt hela poolen så är det inget problem, skulle du har en tanke om att en vägg ska vara av glas så klarar vi av till och med det.
kom gärna med dina idéer!

Tjänster som tillhandahålls
Byte av poolduk, Installation av jacuzzi, Installation av poolbelysning, Konstruktion av pool

Verksam i följande områden
Bålsta
Kontakt: Jonas Björkman
Plats: 74650
Bålsta
Sverige
Kommenterade på: how mutch will it cost for roof over my swiming pool (L=8mxW=4m) Hej! Beror lite på vilket typ av tak som ni är intresserad av, men ett standard tak som på bilden skulle kosta 79 900 kr + frakt. Detta är ett box tak om ni vill ha montering av det så tillkommer även...
i Frågor om foton  
Kommenterade på: Fint, vilken utsikt! Kan jag bygga en pool ovan mark? Det går alldeles utmärkt! Vi har flera olika modeller som man kan placera helt ovan mark.
i Frågor om foton