Ikaros Solskydd
Camilla & Peter Rydberg är vi som besöker er och monterar alla era solskydd.
Oftast svarar jag i telefon och på era mejl och Peter tar hand om allt som har med infästningar och montageförberedelser att göra, tillsammans monterar vi era markiser, glasräcke och solskydd.
Vi är specialister på invändigt och utvändigt solskydd samt glasräcket Cit i Lä och när vi pratar solskydd med våra kunder hamnar vi gärna i detaljerna och designen. Behovet, det personliga användandet och inredningen är viktiga bitar att få med sig i valet av rätt solskydd, terrassmarkis och vindskydd.
Med över 10 års erfarenhet i solskyddsbranschen, med service och känsla har vi skapat ett förtroende hos våra kunder som återkommer år efter år vilket vi är oerhört tacksamma för.
Vårt mål är att dina solskydd, markiser och vindskydd ska ge dig ett behagligt hem att vara i, att detaljerna är noga genomtänkta för att bli en naturlig del av fasaden eller rummet och har en snygg design.
IKAROS solskydd samarbetar med några av Sveriges bästa tillverkare av invändiga solskydd och markiser vilket gör att du får ett härligt utbud att välja bland.
Välkommen att boka in oss för just dina solskydd.

Tjänster som tillhandahålls
Automatiserade persienner, Försäljning av persienner & rullgardiner, Installation av persienner, Måttanpassade persienner & rullgardiner, glasräcken, Markiser, fönstermarkiser, pergolamarkiser, Zip-screen markiser

Verksam i följande områden
Smögen, Sotenäs Kommun, lysekils kommun, Tanums Kommun, Kungshamn, Hunnebostrand, Bovallstrand, Malmön
Kontakt: Camilla Rydberg
Plats: Hasselöösundsvägen 11
456 50
Smögen
Sverige