Mäster Bygg
Mäster Bygg grundades 1999 och drivs av Kennet Andersson. Idag har Mäster Bygg åtta anställda, Filip Ryde, Fredrik Nilsson, Michel Persson, Jens Holmegaard, Robin Hansson och Magnus Rosvall som är utbildade snickare. Vi har stor hjälp av Ingela Andersson, som är administrationsansvarig. Detta är vi på Mäster Bygg och det är oss ni möter när vi kommer ut för att hjälpa er. Mer om oss finner ni på masterbygg.se.

Tjänster som tillhandahålls
Aluminiumpanel, Anläggnade av undergolv, Anläggning av gummitak, Anläggning av laminatgolv, Anläggning av linoleumgolv, Badrumsrenovering, Betonggolv, Betongkonstruktion, Betongreparation, Brandsäkring, Brygga, Bygga till fler rum, Bygga trädäck, Bygge av garage, Byggföretag, Cederpanel, Design & konstruktion av gästhus, Design av entré, Design och anläggning av veranda, Design och konstruktion av lada, Energieffektiva bostäder, Fasadrenovering, Fuktsanering, Fönsterbyte, Fönstermontering, Förrådsdesign och konstruktion, Golvläggning, Hemrenovering, Husramar, Hållbar design, Impregnering, Installation av dusch, Installation av eldstad, Installation av elektrisk eldstad, Installation av fönsterkarm, Installation av gasbrasa, Installation av pelletskamin, Installation av rullstolsramp, Installation av solpaneler, Installation av sten, Installation av takfönster, Installation av varmvattenberedare, Installation av vedspis, Installation av vinkällare, Isoleringsarbete, Kakelmontering, Karmar, Konstruktion av husgrund, Konstruktion av utomhuskök, Källarrenovering

Verksam i följande områden
Hörby, Skåne län
Plats: 242 92
Hörby
Sverige
Kommenterade på: Vad ser du mest fram emot i sommar? Det enda jag önskar är långa, ljusa och varma sommardagar & -kvällar. Får vi det, så faller sig alla andra sommaraktiviteter naturligt.
i Designdilemma  
Kommenterade på: Kan du tänka dig ett levande tak på huset? Varför inte? Alltid spännande med nytänkande projekt.
i Omröstningar