2 experter inom badrumsdesign och renovering i Värnamo, Jönköpings län

När man ska renovera sitt badrum kan det uppstå vissa problem, för vart ska man duscha och gå på toaletten medan en badrumsrenovering pågår? Självklart är det svårt att undvika att vardagen förändras för en tid, men man kan definitivt begränsa detta genom att använda sig av bra hantverkare och rätt företag i Värnamo, Jönköpings län som kan det här med badrumsdesign och renovering av toalett och badrum. För behöver man renovera badrummet så behöver man, så då är det lika bra att sätta igång och inte skjuta upp det, ingenting kommer nämligen bli bättre av det. Ofta kan dessutom en seriös hantverkare och vvs installatör jobba snabbt, så att ni inte står utan badrum allt för länge. Så går du i renoveringstankar? Läs vidare för att få lite mer information om just badrumsdesign och badrumsrenovering! Mer
 • Svedbergs grundades redan 1920 och har sedan 1962 tillverkat kvalitetsprodukter för badrum. Idag är företaget mark...

  Läs mer
  Klicka för att ringa
  514 63, Dalstorp, Sverige
 • Cabinex badrumsprodukter tillverkar badrumsmöbler, duschhörn, duschkabiner och väggar, handdukstorkar med mera. Må...

  Läs mer
  Klicka för att ringa
  34134, Ljungby, Sverige

Utvalda omdömen för experter inom badrumsdesign och renovering i Värnamo, Jönköpings län

Svedbergs
experter inom badrumsdesign och renovering i Värnamo, Jönköpings län
26 november 2015
Otroligt professionella och jordnära i allt de företar sig. Vackra produkter och stylade miljöer i utställningar och på mässor!
Registrera ditt företag här kostnadsfritt - Mer info
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.