67 experter inom färg, tapet & panel Uttran, Stockholms län

Uttran / 50 km
Färg, Tapet & Panel
115 av 67 experter

Utvalda omdömen för experter inom färg, tapet & panel Uttran, Stockholms län

Magnat AB
experter inom färg, tapet & panel Uttran, Stockholms län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor15 november 2016
Paho.bygg AB anlitar kvalite kompetens och erfarenhet som Magnat AB bjuder via sina produkter. Bra jobbat guys just keep going.
Stucco Italiano Sverige AB
experter inom färg, tapet & panel Uttran, Stockholms län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor18 mars 2015
Michael Sarian is everything he claims to be... a Professional expert in his field. We hired him to help us with our dream bathrooms and he provided us with his expert advice and expedited the work efficiently and professionally. From our initial contact until the last day of the completed work Michael and his crew work perfectly. We could not have asked for anything more....only that more craftsmen behaved as Michael! That would be a homeowner's dream.
Marlons Måleri AB
experter inom färg, tapet & panel Uttran, Stockholms län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor30 maj 2017
I januari i år anlitade vi ett företag som inte kunde leva upp till våra förväntningar. I februari anlitade vi Marlons Måleri AB och vi blev supernöjda med resultatet! Soran är kunnig, proffsig och mycket serviceinriktad! Jag kan varmt rekommendera Marlons Måleri AB! Varma hälsningar Maria Dahlström
Alcro
experter inom färg, tapet & panel Uttran, Stockholms län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor9 december 2015
Ad.natur nyans Silke är en stor favorit hos mig just nu. Ska måla nyansen hemma i en privatkunds sovrum som jag gör ett inredningsuppdrag åt.
Broms Dekor
experter inom färg, tapet & panel Uttran, Stockholms län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor13 maj 2016
Som projektansvarig på Andrès Måleri har jag anlitat Broms Dekor för alla uppdrag som inneburit dekorationer, marmorering, ådringsmålning och tidstypiska färgsättningar sedan 2011. Jag och våra kunder ger alla uppdrag Broms Dekor har utfört högsta möjliga betyg. Broms Dekor har utfört alla sina entreprenader inom givna tidsramar och är mycket duktig i sin kommunikation med kund och i samarbete med andra hantverkare. Vi kommer fortsätta vårt samarbete med Broms Dekor och kan varmt rekommendera andra att göra det samma. //Stig Svåren, projektansvarig Andrés Måleri., Uppsala
WriteyBoard Europe AB
experter inom färg, tapet & panel Uttran, Stockholms län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor8 februari 2016
Vi har writey boards på flera av våra kontor i Sverige och är jättenöjda med produkten och servicen.
Topcret Sweden
experter inom färg, tapet & panel Uttran, Stockholms län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor2 oktober 2015
Fantastisk produkt/ytskikt! Vi tog kontakt med Topcret efter rekommendationer från goda vänner. Vi fick snabbt upp ögonen för Topcret som har levererat från början till slut. Från första början så var vi bara intresserade av att renovera ett av våra badrum men när vi väl hade satt fart med badrummet så blev det även tvättstugan, 1 köksvägg samt våran öppnaspis som vi applicerade Topcret på. Resultatet blev super läckert och vi är mer än nöjda!
Alcro Täby Färg & Tapet
experter inom färg, tapet & panel Uttran, Stockholms län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor23 augusti 2016
Alcro Täby Färg & Tapet är en butik som tar sin uppgift och sina kunder på allvar. De som jobbar där är otroligt kunniga och proffsiga och brinner för sin verksamhet, något som tyvärr är ovanligt i många färg- och inredningsbutiker. Här satsar man på nya sätt att lösa sina kunders behov och problem, samtidigt som man har en gedigen erfarenhet som grund. Inget är för svårt eller för jobbigt, här är man öppen för nyheter och satsar ambitiöst framåt. Hit ska ni gå om ni vill ha hjälp från start till mål!
BIONI - färg som inte möglar
experter inom färg, tapet & panel Uttran, Stockholms län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor22 april 2016
Bioni är en mycket bra färg som verkligen håller vad den lovar. Rekommenderas starkt. Företaget Crossborder är väldigt bra att ha att göra med och ägaren Stefan är väldigt kunnig och tillmötesgående. Kan i inte bli annat än fem stjärnor.
Registrera ditt företag här kostnadsfritt - Mer info
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.