2 experter inom gardiner & persienner Boxholm

När man inreder ett rum är textilier ofta en stor del av inredningen, oavsett vilket rum det än handlar om, med vissa undantag såklart. Men gardiner och persienner är något som behövs i näst intill varenda rum, och där de inte är nödvändiga så är de fortfarande en viktig inredningsdetalj för att få ett trivsamt och mysigt hem. Men vilken typ av insyns- och solskydd man ska ha i ett rum varierar såklart. Ett sovrum kräver ofta rullgardiner eller mörkläggningsgardiner, medan ett kök kanske gör sig bäst med en gardinkappa. Det beror helt enkelt helt på vilken typ av rum det är! Så är det så att du är på jakt efter en gardinexpert i Milan, NH som kan hjälpa dig med ditt hem? Du har du helt klart kommit rätt, här på Houzz samlar vi nämligen de bästa företagen inom allt från måttbeställda rullgardiner till lamellgardiner, och allt däremellan. Är du dessutom ute efter lite information på ämnet rekommenderar vi dig att läsa vidare, vi tänkte nämligen djupdyka lite i ämnet! Mer
 • Vackrare vardag med textilier av högsta kvalite

  Iris Textil & Sömnad syr gardiner och andra små ting. Ändrar och gör om allt enligt önskemål. Vi har också en hel...

  Läs mer
  Klicka för att ringa9,2 km från Boxholm, Sverige
 • Markiser

  MeMa Markiser AB startades i april 2003 av Mats Agnevik och Magnus Eklund. De båda träffades för första gången 198...

  Läs mer
  Klicka för att ringa25,7 km från Boxholm, Sverige

Utvalda omdömen för experter inom gardiner & persienner Boxholm

Iris Textil & Sömnad
experter inom gardiner & persienner Boxholm
14 sep. 2016
“Beställde hissgardiner till sovrummet. Hög kvalité och exklusiv känsla på hissanordningar. Arbetet är noggrant och proffsigt utfört.”
Registrera ditt företag här kostnadsfritt - Mer info
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.