5 experter inom gardiner & persienner 岐阜県, 日本

När man inreder ett rum är textilier ofta en stor del av inredningen, oavsett vilket rum det än handlar om, med vissa undantag såklart. Men gardiner och persienner är något som behövs i näst intill varenda rum, och där de inte är nödvändiga så är de fortfarande en viktig inredningsdetalj för att få ett trivsamt och mysigt hem. Men vilken typ av insyns- och solskydd man ska ha i ett rum varierar såklart. Ett sovrum kräver ofta rullgardiner eller mörkläggningsgardiner, medan ett kök kanske gör sig bäst med en gardinkappa. Det beror helt enkelt helt på vilken typ av rum det är! Så är det så att du är på jakt efter en gardinexpert i Remington, OH som kan hjälpa dig med ditt hem? Du har du helt klart kommit rätt, här på Houzz samlar vi nämligen de bästa företagen inom allt från måttbeställda rullgardiner till lamellgardiner, och allt däremellan. Är du dessutom ute efter lite information på ämnet rekommenderar vi dig att läsa vidare, vi tänkte nämligen djupdyka lite i ämnet! Mer
 • Klicka för att ringaGifu関市
 • 創業25年を迎える「インテリア星の国」が、あなたのお家、お部屋に合った上質でこだわりの1枚をお選びいたします。星の国はカーテンの柄が崩れないハトメカーテンの日本最大級のカーテンショップです。 営業時間 9:00-18:00...

  Läs mer
  Klicka för att ringaGifu羽島郡岐南町
 • お客様のニーズにあったカーテンを数多く取り揃えております。 実際に見て、触れて、確かめながらイメージを自在に膨らませて戴けます。

  Läs mer
  Klicka för att ringaGifu岐阜市
 • 岐阜のオーダーカーテン専門店 岐阜県唯一のFUGA、PASAYA販売店。マリメッコも、県内屈指の品揃え。 ちょっと背伸びしたオシャレなインテリアコーディネート 岐阜県唯一のFUGA、PASAYA販売店。マリメッコも...

  Läs mer
  Klicka för att ringaGifu各務原市
 • Klicka för att ringaGifu各務原市

Utvalda omdömen för experter inom gardiner & persienner 岐阜県, 日本

art-k / アート・ケイ
experter inom gardiner & persienner 岐阜県, 日本
21 december 2015
“とっても研究熱心で、「なんとかシマッセー♪」と言う、常に前向きな縫製屋さんです!。 そのプロ根性にファンのカーテンプロの皆さんも多く、頼りになる経営者の後藤さん。 おおらかだけでど、細やかな対応。明るい人柄で多くの人脈もあって、頼もしい存在ですね。 いろいろな展示会など、とても実現できなそうなデザインも、創意工夫を凝らしてデザイナーのみなさんの期待に応え、期待以上の成果を出しています。 私も困ったことがあれば、相談させてもらえる頼もしいパートナーです♪。”
Registrera ditt företag här kostnadsfritt - Mer info
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.